سلام مشکل من اینه که وقتی روی نقشه xml این کامپننت کیلک میکنم صفحه جدیدکه میاد سفیده ومرورگردرحال چرخش برای لود صفحه ونقشه رانمیاره کمک کنید![]()

سلام مشکل من اینه که وقتی روی نقشه xml این کامپننت کیلک میکنم صفحه جدیدکه میاد سفیده ومرورگردرحال چرخش برای لود صفحه ونقشه رانمیاره کمک کنید![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
display_error را روشن کنید تا بتونید متوجه ایراد بشید !
من الله توفیق
سلام این که گفتین درکجاست درهاسته که باید فعال کنم وچگونهنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من به هاستم گفتم فعال کرد اما وفتی روی نقشه xml زدم صفحه سفید امدوerrorنشون نداددرهاست هم به قسمت errorهارفتم چیزی ثبت نشده بودنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
لطفا لینکی که صفحه سفید به شما نمایش میدهد را قرار دهید.
موفق باشید.
سلامبه فرما[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام این لینک جدیده[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر همچنان صفحه سفید میبینید !
و مطمئن هستید که display_error روشن هست
به احتمال بسیار زیاد مقدار report_error هم 0 هست که باید به E_ALL یا دیگر مقادیر بسته به نیاز تغییر کند !
سایتتون کلاً برای من پینگ نداد ! این یعنی یا سرور مشکل داره یا روتورهای بین من و اون !
من الله توفیق
سلام من ازهاستم پرسیدم میگه مشکل مال مانیست cmsسایت مشکل داره 60تومان میگیرم درستش کنم ایاراست میگه واین cms چیه خودم نمی تونم درست کنم وچیزدیگه جی دانلودهم نصب نشد گفت مسیرxmlپیدانشد به هاست اطلاع دهید این دوبه هم مرطبت هستن یاخیرنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط چهارسوق : 11-15-2013 در ساعت 06:47 PM
سلام
دوست عزیز نه جوملا و نه ایکس مپ مشکلی ندارن ! این موضوع بر میگرده به ضعف هاست شما در تنظیمات و ... که ظاهراً خواستن شما رو از سرشون باز کنن این مبلغ رو اعلام کردن ! طبعاً همین مبلغ رو میدن به یک مدیر سرور که این مشکل رو برطرف کنه ! در واقع ضعف دانش خودشون رو با گرفتن این پول و دادنش به کسی دیگه پنهان میکنن و میبندن به سیستم !!!
پیشنهاد میکنم هاست خودتون رو عوض کنید و دنبال سرورهای معتبر یا کارشناسهای باسواد باشید !
ازشون بخواهید ارورها رو بهتون بدن ! شاید طرف بدونه لاگ رو از کجا میتونه برداره ! =)) همون ارورها رو اینجا قرار بدید تا بهتون بگم مشکل کجاست !
من الله توفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)