سلام
لطفا اگه ماژول و یا افزونه کد خبری دارین و یا درست شده را تو سایتتون برای دانلود بزارین تا برای سایتم که با جوملا ۲.۵ درست شده و تا جوملا ۳.۱ سازگار شده، استفاده کنم و بطور خودکار برای هر متن خبرم کد خبری به ترتیب ایجاد کنه.
با تشکر
مهدی

سلام
لطفا اگه ماژول و یا افزونه کد خبری دارین و یا درست شده را تو سایتتون برای دانلود بزارین تا برای سایتم که با جوملا ۲.۵ درست شده و تا جوملا ۳.۱ سازگار شده، استفاده کنم و بطور خودکار برای هر متن خبرم کد خبری به ترتیب ایجاد کنه.
با تشکر
مهدی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تنها کافیست در قالبتون دستوری رو به این منظور قرار بدید که id مطلب رو نمایش بده !
یک دستور ساده php هست !
من الله توفیق
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
صحبت سر اينه كه من بلد نبودم و سوال كردم. ميشه بگين اون كد چيه و كجا بايد واردش كنم؟
مرسي
این کد رو باید در قالب کامپوننت مطلب و هر جایی که میخواهید نمایش داده بشه در بین تگ های html سورس php فایل default افزونه استفاده کنید.کد:<?php echo JText::sprintf($this->item->id); ?>
برای نوشتن عبارت قبل یا بعد از اون هم میتونید از دستورهای استفاده از فایل زبان جوملا استفاده کنید.
در صورتی که دانش اینکار را ندارید با هزینه اندک اینکار را انجام خواهم داد!کد:<?php echo JText::sprintf('COM_CONTENT_ARTICLE_ID', $this->item->id); ?>
من الله توفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)