-
اسلاید شو
با سلام/ ممنون میشم بهم کمک کنید چند روزیه که شدید دنبال این موضوع هستم
من تصمیم دارم عکس های اسلایدشو و متن هایی که روش نوشته شده رو تغییر بدم اما اصلاً تو ماژول اسلایدشو گزینه ای برای تغییر عکس و متن وجود نداره!!
از کجا باید شروع کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2013 10:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از چه افزونه ای به این منظور استفاده کردید !
پیشنهاد میکنم از ck slideshow استفاده کنید !
من الله توفیق
-
-
من از این قالب های آماده گرفتم که فارسی سازی شده/ فکر می کنم اگر بخوام افزونه رو تغییر دهم سایز فعلی قالب و سایز دیگر ماژولها بهم می خوره!!
مرشی از راهنماییتون اما خوب میشد توضیح می دادید که چرا اصلاً این تنطیماتی مبنی بر تغییر متن و عکس های اسلاید شو در ماژول اسلاید شو وجود نداره!! حتی عکس های فعلی اسلاید شو رو از تو فولدرا پیدا نمی کنم!!! واقعاً عجیبه
-
-
اینجور مواقع باید بنده اینترفیس و گاهی سورس رو دیده باشم که بتونم بگم شما باید چیکار کنید !
من عموماً از سورسهای نال شده استفاده نمیکنم و به همین منظور ممکن است اطلاعی از قالب استفاده شده شما نداشته باشم !
اگر نام قالب را بفرمایید شاید بنده و یا دیگران بتوانیم کمکتان کنیم !
من الله توفیق
-
-
آقا مهدی ممنون میشم اگر الان تشریف دارید یه سری به آی دی یاهو بزنید
-
-
الان تا ده دقیقه دیگه هستم !
من الله توفیق
-
-
دوست عزیز!! این چه کاریه اخه
اگر میخواهید عکس ها رو تغییر بدید که کاری نداره با راست کلیک بر روی اون و یا مشهاده سورس صفحه میتونید مسیر تصاویر رو پیدا کنید
اگر لینک دهی رو توسط خود ماژول نمی تونید تغییر بدید باید به کامپوننت ها برید
معمولا یک سری اسلاید شو ها به صورت کامپ.ننت فعالیت میکنند که اونجا دسته بندی می شوند .. این موارد رو در نظر داشته باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)