سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 34

موضوع: سوال فوری ---- نمی تونم وارد مدیریت بشم ----- جوملایی های کمک کنند

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    نام تمام افزونه هایی که استفاده کردید قرار بدید

سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست ؟

در پناه ایزد
    "سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست "رو متوجه نشدم
    از کجا باید بفهمم که رو 755 هست یانه؟ و اگه نبود چجوری رو 755 ببرم؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

عکس ماژول های نصب شده تو پوشه public_html/modules

عکس کامپوننت های نصب شده تو پوشه public_html/components

عکس پلاگین های نصب شده تو پوشه public_html/plugin

---
    سطح دست رسی هم رو 755 هست
    ویرایش توسط mersad : 11-15-2013 در ساعت 02:36 PM

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

مراحلی که میگم رو به ترتیب و با خونسردی انجام بده تا مشکل رو پیدا کنیم !

یک جوملا در یک پوشه از سایت (نسخه مشابه به نسخه مورد استفاده خودت) نصب کن و ببین مشکل داری یا نه !
    اگر مشکل داشتی یعنی سرور مشکل داره و باید بررسی بشه ! اگر نه
    وارد پوشه ادمین بشو و اگر فایلی به نام .htaccess هست پاکش کن و اگر نیست ببین آیا میتونی بسازی ؟ (نقطه ابتدای نام قرار میگیره که اینجا به دلیل راست به چپ بودن برعکس دیده میشه!)
    اگر مشکل حل شد از برنامه خارج میشیم اگر نشد !
    یکبار بسته جوملا را روی سایت آور-رایت کن و اگر مشکل حل شد خارج میشیم از برنامه و اگر نشد !
    افزونه هایی که روی جوملا نصب هستند رو تک تک از طریق دیتابیس بصورت دستی غیر فعال کن (روش اینکار رو میتونی توی انجمن پیدا کنی و اگر نتونستی توی یک تاپیک جدا بپرس که موضوعات قاتی نشه!)
    اگر مشکل پا برجا بود
    جوملا رو در یک فایل زیپ کن - دیتابیس رو هم همینطور و لینکشون رو برای من خصوصی ارسال کن تا بررسی کنم مشکلش رو !

تأکید میکنم لطفاً از ارسال اطلاعات هاست و امثالهم خودداری کن و فقط فایل جوملا و دیتابیسش رو برام بفرست تا دانلود کنم و بررسی کنم !

من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

مراحلی که میگم رو به ترتیب و با خونسردی انجام بده تا مشکل رو پیدا کنیم !

یک جوملا در یک پوشه از سایت (نسخه مشابه به نسخه مورد استفاده خودت) نصب کن و ببین مشکل داری یا نه !
    اگر مشکل داشتی یعنی سرور مشکل داره و باید بررسی بشه ! اگر نه
    وارد پوشه ادمین بشو و اگر فایلی به نام .htaccess هست پاکش کن و اگر نیست ببین آیا میتونی بسازی ؟ (نقطه ابتدای نام قرار میگیره که اینجا به دلیل راست به چپ بودن برعکس دیده میشه!)
    اگر مشکل حل شد از برنامه خارج میشیم اگر نشد !
    یکبار بسته جوملا را روی سایت آور-رایت کن و اگر مشکل حل شد خارج میشیم از برنامه و اگر نشد !
    افزونه هایی که روی جوملا نصب هستند رو تک تک از طریق دیتابیس بصورت دستی غیر فعال کن (روش اینکار رو میتونی توی انجمن پیدا کنی و اگر نتونستی توی یک تاپیک جدا بپرس که موضوعات قاتی نشه!)
    اگر مشکل پا برجا بود
    جوملا رو در یک فایل زیپ کن - دیتابیس رو هم همینطور و لینکشون رو برای من خصوصی ارسال کن تا بررسی کنم مشکلش رو !

تأکید میکنم لطفاً از ارسال اطلاعات هاست و امثالهم خودداری کن و فقط فایل جوملا و دیتابیسش رو برام بفرست تا دانلود کنم و بررسی کنم !

من الله توفیق

براتون پ خ گذاشتم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    دقیقا من هم به این مشکل برخورد کردم . روی سایت کامپوننت change admin را نصب کردن و بعد از تغییر مسیر ادمین به همین مشکل برخورد کردم. از کجا باید این کامپوننت را پاک کنم وارد پلن مدیریت نمی تونم بشم

نقل قول نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    براتون پ خ گذاشتم
    شما بهتر بود اول مواردی که گفتم رو چک میکردی !

شما ارور داری دوست عزیز !

کد:
    Warning:  require_once(/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php):  failed to open stream: No such file or directory in  /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php  on line 101  Fatal error: require_once(): Failed opening required  '/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php'  (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in  /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php  on line 101
    از روی این ارور نشون داده میشه که مشکل شما کجاست!!

من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط poriyakh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دقیقا من هم به این مشکل برخورد کردم . روی سایت کامپوننت change admin را نصب کردن و بعد از تغییر مسیر ادمین به همین مشکل برخورد کردم. از کجا باید این کامپوننت را پاک کنم وارد پلن مدیریت نمی تونم بشم
    سلام

یه تاپیک جدا بزن ! بعنوان غیر فعال کردن افزونه ها از دیتابیس ! اونجا بهت کمک خواهد شد !

من الله توفیق

همه رو رفتم دیگه فقط افزونه ها رو غیره فعال نکرده بودم.....
    یعنی فقط جوم گالری مشکل داره؟؟؟ اون رو حذف کنم خوب میشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    شما بهتر بود اول مواردی که گفتم رو چک میکردی !

شما ارور داری دوست عزیز !

کد:
    Warning:  require_once(/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php):  failed to open stream: No such file or directory in  /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php  on line 101  Fatal error: require_once(): Failed opening required  '/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php'  (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in  /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php  on line 101
    از روی این ارور نشون داده میشه که مشکل شما کجاست!!

من الله توفیق

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط dl-af [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام داداش من یه سوال دارم میدونم باید اینجا جواب شما رو میدادم اما من مشکلی دارم من کیوننا رو نصب کردم اما این ارور رو میده

500 Internal Server Error
    Fatal Error was detected!

Please contact the site owner.
    وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)
    سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.

نقل قول نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    همه رو رفتم دیگه فقط افزونه ها رو غیره فعال نکرده بودم.....
    یعنی فقط جوم گالری مشکل داره؟؟؟ اون رو حذف کنم خوب میشه؟
    من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .

ای بابا ... آقا یا خانم shmata شما چه رو سوال رو نمیخونین؟؟؟؟ میگم وقتی یوزر و پس رو میزنم بالا نمیاد... توی میدیریت نمیره

نقل قول نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)
    سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.

من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .
    ---

آقا یکی بیاد جواب مارو بده
    کدوم افزونه رو باید پاک کنیم؟؟؟ من اصلا افزونه کیوننا نصب نکردم. کیوننا چیه؟؟
    چه را الکی موضوع رو کش میدین...
    بگین چیکار کنم.
    ویرایش توسط mersad : 11-18-2013 در ساعت 03:47 PM

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین