"سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست "رو متوجه نشدمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا باید بفهمم که رو 755 هست یانه؟ و اگه نبود چجوری رو 755 ببرم؟

"سطح دسترسی پوشه ها روی 755 هست "رو متوجه نشدمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا باید بفهمم که رو 755 هست یانه؟ و اگه نبود چجوری رو 755 ببرم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عکس ماژول های نصب شده تو پوشه public_html/modules
عکس کامپوننت های نصب شده تو پوشه public_html/components
عکس پلاگین های نصب شده تو پوشه public_html/plugin
---
سطح دست رسی هم رو 755 هست
ویرایش توسط mersad : 11-15-2013 در ساعت 02:36 PM
سلام
مراحلی که میگم رو به ترتیب و با خونسردی انجام بده تا مشکل رو پیدا کنیم !
یک جوملا در یک پوشه از سایت (نسخه مشابه به نسخه مورد استفاده خودت) نصب کن و ببین مشکل داری یا نه !
اگر مشکل داشتی یعنی سرور مشکل داره و باید بررسی بشه ! اگر نه
وارد پوشه ادمین بشو و اگر فایلی به نام .htaccess هست پاکش کن و اگر نیست ببین آیا میتونی بسازی ؟ (نقطه ابتدای نام قرار میگیره که اینجا به دلیل راست به چپ بودن برعکس دیده میشه!)
اگر مشکل حل شد از برنامه خارج میشیم اگر نشد !
یکبار بسته جوملا را روی سایت آور-رایت کن و اگر مشکل حل شد خارج میشیم از برنامه و اگر نشد !
افزونه هایی که روی جوملا نصب هستند رو تک تک از طریق دیتابیس بصورت دستی غیر فعال کن (روش اینکار رو میتونی توی انجمن پیدا کنی و اگر نتونستی توی یک تاپیک جدا بپرس که موضوعات قاتی نشه!)
اگر مشکل پا برجا بود
جوملا رو در یک فایل زیپ کن - دیتابیس رو هم همینطور و لینکشون رو برای من خصوصی ارسال کن تا بررسی کنم مشکلش رو !
تأکید میکنم لطفاً از ارسال اطلاعات هاست و امثالهم خودداری کن و فقط فایل جوملا و دیتابیسش رو برام بفرست تا دانلود کنم و بررسی کنم !
من الله توفیق
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براتون پ خ گذاشتم
دقیقا من هم به این مشکل برخورد کردم . روی سایت کامپوننت change admin را نصب کردن و بعد از تغییر مسیر ادمین به همین مشکل برخورد کردم. از کجا باید این کامپوننت را پاک کنم وارد پلن مدیریت نمی تونم بشم
شما بهتر بود اول مواردی که گفتم رو چک میکردی !نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما ارور داری دوست عزیز !
از روی این ارور نشون داده میشه که مشکل شما کجاست!!کد:Warning: require_once(/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/mehrabun/public_html/demo/components/com_joomgallery/interface.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mehrabun/public_html/demo/plugins/user/joomautocat/joomautocat.php on line 101
من الله توفیق
سلامنوشته اصلی توسط poriyakh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه تاپیک جدا بزن ! بعنوان غیر فعال کردن افزونه ها از دیتابیس ! اونجا بهت کمک خواهد شد !
من الله توفیق
همه رو رفتم دیگه فقط افزونه ها رو غیره فعال نکرده بودم.....
یعنی فقط جوم گالری مشکل داره؟؟؟ اون رو حذف کنم خوب میشه؟
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)نوشته اصلی توسط dl-af [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.
من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .
ای بابا ... آقا یا خانم shmata شما چه رو سوال رو نمیخونین؟؟؟؟ میگم وقتی یوزر و پس رو میزنم بالا نمیاد... توی میدیریت نمیره
---نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا یکی بیاد جواب مارو بده
کدوم افزونه رو باید پاک کنیم؟؟؟ من اصلا افزونه کیوننا نصب نکردم. کیوننا چیه؟؟
چه را الکی موضوع رو کش میدین...
بگین چیکار کنم.
ویرایش توسط mersad : 11-18-2013 در ساعت 03:47 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)