دروود
صفحه وروودی مدیریت سایت شما برای من نمایش داده میشه !
مشکل دیگه ای هست ؟!
در پناه ایزد

دروود
صفحه وروودی مدیریت سایت شما برای من نمایش داده میشه !
مشکل دیگه ای هست ؟!
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ای بابا ..!! چرا هیچ کس سوال منو متوجه نمیشهنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همون اول گفتم که... وقتی یوزر و پس رو میزنم صفحه ای که عکسشم گذاشتم میاد
به پشتیبانی هاست گفتم .. گفت سرور مشکلی نداره .. فایل htaccess رو هم دادم خود پشتیبانی چک کرد و گفت مدیریت هاست شما مشکلی نداره
الان من چیکار کنم؟؟؟؟ چجوری وارد مدیریت بشم؟
پشتیبانی میگه ماژول یا کامپوننتی نصب کردی که باعث این کار شد
حالا من از کجابفهمم کدوم کامپوننت بود؟
یکی بیاد کمک کنه...
یعنی فروم به این بزرگی کسی توش نیست بتونه اینو جواب بده؟
![]()
وقتی کیوننا را نصب میکنید و بعد با این پیغام مواجه میشید خوب مشخصه مشکل از اون افزونه است و باید از حذف بشه (از طریق دیتابیس)نوشته اصلی توسط dl-af [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سعی کنید از آخرین نسخه جوملا فارسی و افزونه کیوننا استفاده کنید تا بتونید این افزونه رو نصب و استفاده کیند.
من تونستم وارد صفحه لاگین مدیریت سایت تون بشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گر با مشکلی مواجه شدید دوباره اسکرین شات تهیه کنید یا پیغام خطا دقیقا بنویسید .
ای بابا ... آقا یا خانم shmata شما چه رو سوال رو نمیخونین؟؟؟؟ میگم وقتی یوزر و پس رو میزنم بالا نمیاد... توی میدیریت نمیره
---نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا یکی بیاد جواب مارو بده
کدوم افزونه رو باید پاک کنیم؟؟؟ من اصلا افزونه کیوننا نصب نکردم. کیوننا چیه؟؟
چه را الکی موضوع رو کش میدین...
بگین چیکار کنم.
ویرایش توسط mersad : 11-18-2013 در ساعت 03:47 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)