سلام خسته نباشید من هر چی گشتم که قسمت پایین background قالبم رو عوض کنم نشد فایل melta.css رو هم نگاه انداختم
اگه ممکنه تو عکس جایی رو که مشخص کردم رو بگید که از کجا رنگش رو عوض کنم.
![]()

سلام خسته نباشید من هر چی گشتم که قسمت پایین background قالبم رو عوض کنم نشد فایل melta.css رو هم نگاه انداختم
اگه ممکنه تو عکس جایی رو که مشخص کردم رو بگید که از کجا رنگش رو عوض کنم.
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط mam_azimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز عكستون محرز و مشخص نيست!
و همينطور آدرس سايت!
موفق باشيد
من عکس رو paste میکنم نمیشه نمی دونم باید چه کار کنم
در ضمن رو لوکال هست هنوز رو هاست نذاشتم
ویرایش توسط mam_azimi : 11-11-2013 در ساعت 11:30 AM
سلام
عکس رو در یک آپلود سنتر ، اپلود کنید لینکی که به شما ارائه میشه رو در اینجا قرار دهید.
در قسمت پایین سایت یک تصویر داریم که می تونید اونو ویرایش کنید همچنین در فایلی که ذکر کردید کدهای رنگ وجود داره.
موفق باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط mam_azimi : 11-12-2013 در ساعت 05:37 AM
ممنون
خودم بالاخره موفق شدم پیداش کنم
داخل همون metal.css در خط 15 بایدنوشته اصلی توسط mam_azimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغییر بدید.کد:body#stylef1, body#stylef2, body#stylef3, body#stylef4, body#stylef5, body#stylef6, body#stylef7, body#stylef8, body#stylef9, body#stylef10, body#stylef11, body#stylef12, body#stylef13, body#stylef14, body#stylef15, body#stylef16 { background:#000; }
علاقه مندی ها (Bookmarks)