-
ویرایش قالب نصب شده
با سلام.
دوستان یه مشکل برای من پیش آمده و آن این که من میخوام کد defer را قبل از تگ های script در سایت اضافه کنم تا اسکریپتها با تاخیر لود شوند تا سرعت سایت افزایش یابد. حالا من دقیقا کجا باید این کد را اضافه کنم. منظورم اینه که index.php داخل پوشه قالب باید اضافه بشه یا کجا؟
اگر داخل پوشه index.php بخواد اضافه بشه داخل اون من هیچ تگ javascript ندارم (در حالی که gtmetrix میگه 6 تا داری) حالا من موندم این کدهای defer رو دقیقا در کدام صفحه داخل تگ جاوا اسکریپت اضافه کنم. اگه کسی بتونه کمکی کنه واقعا ممنون می شم.
اینم اون کاریه که میخوام انجام بدم:
افزایش سرعت سایت با فعال سازی DEFER PARSING OF JAVASCRIPT
سلام
برای افزایش سرعت لود سایتتون یکی از راه هاش فعال سازی Defer parsing of JavaScript هست .
برای اینکه طبق آموزش زیر عمل کنید :
مثلا توی قالبتون یه فایل جاوا به صورت زیر فراخوانی میشه :
کد:
<script type="text/javascript" src="js/script.js"></script>
حالا با اضافه کردن خاصیت زیر به کد :
کد:
defer="defer"
می تونید سرعت لود سایتتون رو بهبود ببخشید که کد فراخوانی در نهایت به صورت زیر میشه :
کد:
<script defer="defer" type="text/javascript" src="js/script.js"></script>
موفق باشید
یه سوال خیلی مهم دیگه:
اگه قالب خریداری شده باشه و کد هم شده باشه این کار را چگونه می توان انجام داد؟
دوستان بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم. باز هم تشکر
ویرایش توسط irantej : 11-11-2013 در ساعت 10:41 PM
دلیل: اطلاعات بیشتر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-11-2013 10:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوست عزیز کدنویسی قالب در جوملا به دلیل انعطاف پذیری بالای اون و استفاده از فریم ورک های فوق العاده معمولا متفاوت هستند
اول از همه باید قالب ساتتون مشخص باشه که در صفحه ایندکس اون قابلیت اضافه کردن کدهای جاوا و همخوانی با فریم ورک رو داره یا خیر
معمولا به صورت ساده می تونید در اخرین خط قبل از بسته شدن تگ هید این کار رو انجام بدید .
یا اینکه در تگ های اصلی قالب و یا هسته دستور فراخاونی بدید که دستور دفر رو از کدوم محتوا فراخوانی کنه
امتحان کنید شاید جواب داد و الا کد صفحه ایندکس و یا اسم قالب و فریم ورک مورد استفاده رو هم ذکر کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)