سلام عزیزان
سایت بنده توسط هکر های ترک هک شده. فایل index.php رو نگاه کردم تمامی کدهاش تغییر کرده بود. فعلا یه ایندکس سفید جایگزین کردم. حالا سوالم اینه ایندکس جدیدم رو چطور باید ویرایش کنم تا مثل قبل بشه؟

سلام عزیزان
سایت بنده توسط هکر های ترک هک شده. فایل index.php رو نگاه کردم تمامی کدهاش تغییر کرده بود. فعلا یه ایندکس سفید جایگزین کردم. حالا سوالم اینه ایندکس جدیدم رو چطور باید ویرایش کنم تا مثل قبل بشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اول از همه باید بدونید چجوری هک شدید.. نسخه جوملای خودتون رو ارتقا بدید
از هاست خود شل بگیرید و یا ویروس اسکن کنید
رمبز عبور مدیریت رو تغییر بدهید
از الوده نبودن سیستم خودتون مطمن بشید
اما فایل ایندکس: ایندکس در مسیر اصلی جوملا یا قالب؟ در مسیر اصلی جوملا نسخه در حال نصب جوملا روی سایت خودتون رو دوباره دانلود کنید و صفحه ایندکس رو جایگزین کنید
اگر صفحه قالب منظور شماست باید قالب در حال نصب سایت رو پیدا کنید و صفحه مورد نظر رو اپلود کنید
ممنون از پاسخ گویی شما.
بعد از کمی بررسی متوجه شدم پوشه های administrator و libraries و templates حذف شدن چاره ای نداشتم جز اینکه سایت رو از نو راه اندازی کنم.
من تازه کار هستم میشه بیشتر در مورد شل توضیح بدین؟
درودنوشته اصلی توسط erfan92 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هکر های ترک جدیدا یک متد priv8 از جوملا پیدا کردند که زوم کردند به جوملا ایرانی
طی دو هفته گذشته نزدیک به 15 سایت هک شده توسط تیم های مختلف ترک رو بررسی کردم و به زودی مقاله ای در مورد این نوع حملات هک منتشر می کنم
اما علت اصلی این هک ها نا امن بودن سایت های جوملایی ایرانی هست که به دلیل عدم رعایت موارد امنیتی سایت هست متاسفانه بسیاری از کاربران جوملا این
تصور رو دارند که به صرف نصب چند افزونه امنیتی دیگه هک نمیشند که کاملا اشتباه میکنند!
منظور از شل یک فایل به زبان php یا Pl و... هست که قابلیت انجام اجرای دستور رو روی سرور به هکر میده بدون اینکه وارد پنل مدیریت هاستتون بشه
و هکر با آپلود شل روی هاست شما میتونه فایل آپلود کنه پاک کنه و یا ....... که البته وسعت انجام کار بستگی به امنیت سرور داره که چقدر اجازه بده هکر مانور بده و قدرت هکر که تا چه اندازه بتونه کار انجام بده
ویرایش توسط Pooyan Afzali : 11-23-2013 در ساعت 06:00 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)