سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: انتقال مطالب به یک جوملا جدید

تشکر شده 21 بار در 20 ارسال

انتقال مطالب به یک جوملا جدید

سلام. من میخوام سایتم رو پاک کنم و از نو نصب کنم. میخوام فقط مطالب سایت قبلی (که خیلی هم زیاد هستن) رو وارد سایت جدید بکنم که البته فکر کنم باید کاربران هم وارد سایت جدید بشن. کدام قسمت های دیتابیس رو باید وارد کنم؟
    ---
    راستی این هم بگم که جوملا جدیدم جوملا 3 هست
    ویرایش توسط mersad : 11-19-2013 در ساعت 06:20 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

از جوملا 2.5 میخواهید به 3 ببرید مطالب رو ؟

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پناه ایزد

4. کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون. ولی من نمیخوام ارتقا بدم. یک جوملا فرش نصب کردم و فقط میخوام مطالب رو از جوملا قبل وارد کنم.

من جداول categories، content، content-frontpage، content-rating و users رو وارد جوملا جدید کردم ولی ارور 404 میده. دوباره جدول users قبلی رو وارد کردم این ارور رو میده:
    کد:
    Unknown column 'c.version' in 'field list' SQL=SELECT c.id, c.asset_id,  c.access, c.alias, c.checked_out, c.checked_out_time,             c.created_time, c.created_user_id, c.description, c.extension,  c.hits, c.language, c.level,             c.lft, c.metadata, c.metadesc, c.metakey, c.modified_time, c.note,  c.params, c.parent_id,             c.path, c.published, c.rgt, c.title, c.modified_user_id, c.version,  CASE WHEN CHAR_LENGTH(c.alias) != 0 THEN CONCAT_WS(':', c.id, c.alias)  ELSE c.id END as slug FROM v0e97_categories as c LEFT JOIN v0e97_categories AS s ON (s.lft <= c.lft AND s.rgt >=  c.rgt) OR (s.lft > c.lft AND s.rgt < c.rgt) LEFT JOIN  (SELECT cat.id as id FROM v0e97_categories AS cat JOIN  v0e97_categories AS parent ON cat.lft BETWEEN parent.lft AND parent.rgt  WHERE parent.extension = 'com_content' AND parent.published != 1 GROUP  BY cat.id) AS badcats ON badcats.id = c.id WHERE (c.extension='com_content' OR c.extension='system') AND c.access  IN (1,1) AND c.published = 1 AND s.id=13 AND badcats.id is null GROUP BY c.id, c.asset_id, c.access, c.alias, c.checked_out,  c.checked_out_time,              c.created_time, c.created_user_id, c.description, c.extension,  c.hits, c.language, c.level,              c.lft, c.metadata, c.metadesc, c.metakey, c.modified_time, c.note,  c.params, c.parent_id,              c.path, c.published, c.rgt, c.title, c.modified_user_id, c.version ORDER BY c.lft
    البته ارور 404 مال این بود که منوی صفحه اصلی به یه مطلب وصل بود که تو مطالب جدید وجود نداشت. وقتی خواستم منو صفحه اصلی رو به یه مطلب دیگه وصل کنم همون ارور بالا رو داد که اسمش ارور 1054 هست

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

از این اموزش میتونید استفاده کنید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نکته :
    در صورتی که مطالب رو فقط میخواهید باید جداول مربوط به مطالب رو انتخاب کنید

در پناه ایزد

8. کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    اقا مرصاد : بنده به عنوان شاگرد هیچ وقت نتونستم چنین کاری بکنم .. در همه حالات و متدهایی که انجام دادم نتونستم مطالب رو منتقل کنم و نتونسته جداول رو بسازه .. که من فکر کنم این امر نیاز به ارائه یک اموزش جامع داره

باز هم تشکر میکنم، ولی من هنوز جوابم رو نگرفتم. من یک سایت با جوملا 2.5 دارم که بخاطر نصب افزونه های زیاد دچار مشکل شده. من یه سایت جدید با جوملا 3.2 ساختم که بسته نصبی بوده و همه افزونه های مورد نیاز من توش هست. من الان فقط نیاز دارم که مطالب روز از سایت قبلی وارد سایت جدید بکنم. نمیخوام همه دیتابیس رو وارد کنم. برای این کار چه جدول هایی باید وارد بشن؟ با توجه به اینکه جوملا 3 چند جدول بیشتر از 2.5 داره آیا مشکل ساز نمیشه؟ اگه ممکنه اون ارور رو بررسی کنید و نظرتون رو درباره اون بگید.
    باز هم از همه دوستان ممنونم

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوست عزیز سلام

بهترین راه آپدیت جوملا 2.5 به جوملا 3 میباشد و سپس اعمال دیگر تغییرات.

در هر صورت با توجه به توانایی ها انتقال دستی اطلاعات بهترین راه است زیرا در آنیده دچار مشکلات احتمالی هم نخواهید شد.

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)