-
بهترین افزونه متن متجرک و یا در حال تایپ برای جوملا ۲.۵ و یا ۳
سلام
من به دنبال افزونه ای هستم که بتونم در نوار بالای سایتم خبر های در حال تایپ و یا متجرک رو نشون بده. البته چند تا خبر رو بتونه پشت سر هم به ترتیب نشون بده چون افزونه قبلی که داشتم، چند تا خبر را وارد می کردم ولی دقیقا جفت هم نشون می داد و فاصله ای نمی گذاشت. در ضمن، وقتی گفته میشه "کاما" بعد از هر کلمه در کلمات کلیدی و غیره بزارین، "کامای انگلیسی هست یا کامای فارسی؟
اینطور: محرم، عاشورا،تسلیت
یا
اینطور: محرم,عاشورا,تسلیت
درضمن، فاصله بین کلمات، خوب هست؟
ممنون
مهدی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2013 07:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
البته بهتره که سوالات شما جداگانه مطرح بشه !
موضوع اول: Gk برای نیوزتیکر موردی رو داره که به کار شما میاد و خیلی خوب هست ! از همه بهتره !
موضوع دوم: کاما , هست و ویرگول ، هست ! امیدوارم جوابت رو گرفته باشی ! انگلیسی و فارسی نداره ! فاصله هم منظورت چی هست !؟ میباشد دلیلی نداره فاصله داشته باشه ! اما زندگی احمقانه باید داشته باشه خب !
من الله توفیق
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
البته بهتره که سوالات شما جداگانه مطرح بشه !
موضوع اول: Gk برای نیوزتیکر موردی رو داره که به کار شما میاد و خیلی خوب هست ! از همه بهتره !
موضوع دوم: کاما , هست و ویرگول ، هست ! امیدوارم جوابت رو گرفته باشی ! انگلیسی و فارسی نداره ! فاصله هم منظورت چی هست !؟ میباشد دلیلی نداره فاصله داشته باشه ! اما زندگی احمقانه باید داشته باشه خب !
من الله توفیق
سلام
از پاسخ شما و راهنمائي خوب شما، ممنونم ولي متوجه اين جمله شما نميشم؟ " اما زندگی احمقانه باید داشته باشه خب !" منظور شما از اين چيه؟
مهدي
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdi563
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از پاسخ شما و راهنمائي خوب شما، ممنونم ولي متوجه اين جمله شما نميشم؟ " اما زندگی احمقانه باید داشته باشه خب !" منظور شما از اين چيه؟
مهدي
"میباشد" و "زندگی احمقانه" دو مثال واژه بودن !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)