سلام. چگونه می توانم یک لوگو را کنار عنوان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قرار دهم ؟ با تشکر

سلام. چگونه می توانم یک لوگو را کنار عنوان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قرار دهم ؟ با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نام قالب رو ذکر کنید
نام سایت رو هم لینک بدید تا راهنمایی بشه چون کار اسونیه
سلام . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب را با نرم افزار Artisteer 4 طراحی کردم. از جوملای 3 استفاده می کنم . مرسی
این سایت اوضاعش خیطه برادر من
سایت داشتن دقیقا مانند داشتن ماشینه که نیاز اولیه به توجه و نگهداری داره
1. آرتیستر در صورتی که به مبانی سی اس اس اشنا نباشید به کرات کد های اضافه ای رو تولید می کنه که باعث ضربه زدن به سئو سایت میشه
2. سرعت سایت شما خیلی پایینه سایت رو در صفحات سنجش سرعت تست کنید
3. نحوه چیدمان مطالب و ماژول ها خیلی بده و جذابیتی برای بازدید کننده نداره
پیشنهاد من:
به جای اهمیت دادن به لوگو همین امروز یک قالب اماده و رایگان که قابلیت راست چین شدن رو داره و همچنین انعطاف پذیر برای گوشی و تبلت باشه نصب کنید و خودون رو از شر این بر برنامگی و ضرر زدن به سایت رها کنید
لطف می کنید یه قالب به برای دانلود معرفی کنید؟ برای جوملای فارسی 3 مرسی
سلام . من روی سایتم قلب جدید نصب کردم و بعد از اون وقتی وارد صفحه مدیرت سایت میشم هیچی نمایش نمیده ؟
از سایت زیر قالب را دانلود کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
sj_joomla3_template_j30_v1.0.zip
sj_joomla3_quickstart_j30_v1.0.zip
الان امتحان کردم . حتی پسورد اشتباه هم که بزنم باز همینطوری میشهنوشته اصلی توسط poriyakh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از کمکت. اولین سایتی هست که درست کردم . اطلاعاتم کمه
مراحل نصب رو درست انجام دادید؟
صفحه کاملا سفیده ؟
در صورت امکان تمام فایلهای فولدر مدیریت Administrator رو حذف کنید و دوباره همون فایل ها رو تو پوشه مدیر اپلود کنید و امتحان کنید
نتیجه کار رو گزارش بدید
( قالب های فارسی شده زیادی به صورت رایگان موجوده که می تونید تو گوگل سرچ کنید ) چون اگر بسته نصبی باشه باید فکر اپدیت شدن - افزونه ها و قالب هاش هم باشید .. اکثرشون تجاری هستند و در صورت اپدیت امکان داره گیر بدن پس نمی تونید با خیال راحت جوملا خودتون رو اپدیت کنید )
مراحل نصب کامل انجام شده بود . وقتی از مدیریت سایت خارج شدم و می خواستم دوباره به پلن مدیریت برگردم دیدم پلن مدیریت کاملا سفیده.
---
داخل شاخه administrator را پاک کردم و دوباره upload کردم و هنوز مثل قبل است
---
من قبلا کامپوننت change admin را هم نصب کرده بودم و خیلی خوب کار می کرد. احتمال داره مشکل از این باشه؟
---
مشکل کامپوننت change admin است . الان روی یک سایت دیگه ای هم نصب کردم و همین مشکل بوجود آمدش. چطوری باید از cpanel پاکس کنم؟
ویرایش توسط mersad : 11-18-2013 در ساعت 01:24 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)