-
علت بالا نیومدن سایت
سلام دوستان
سایت من بالا نمیاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] امروز و این خطا رو میده که نمیتونه به دیتابیس وصل شه Database connection error (1): The MySQL adapter 'mysqli' is not available.، من جدیدا فایل کانفیگ رو اطلاعاتشو تغییر ندادم و از هاست هم چک کردم درست بود همه اطلاعات، از محیط هاستم نتونستم وارد دیتابیش شم و ریپیرش کنم و این خطا رو داد
#2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
The server is not responding (or the local server's socket is not correctly configured).
این خطا مربوط به چیه؟ از سرور نیست چون دو تا سایت دیگه هم دارم که اونا بالا میان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2013 03:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همچین پیامی بی شک به تنظیمات وارد شده در کانفیگ / فعال بودن سرور سایت / وجود بانک اطلاعاتی مرتبط میشه با سرور تماس بگیرید
-
-
سلام من با سرور تماس گرفتم اما پاسخ اونا این بود:
با توجه به بررسی وضعیت سرور و همچنین نظر به اینکه هیچ تغییری در تنظیمات سرور اعمال نشده است و سایر سایت ها بدون مشکل در حال فعالیت می باشند ، لطفا مشکل را در کد و برنامه های سایت خود بررسی کنید.
منم هیچ تغییری ندادم ، افزونه ای هم نصب نکردم، لطفا راهنمایی کنید دوستان، خیلی فوریه
-
-
سلام دوستان
مشکلمو رفع کردم اما حقیقتا دلیل اصلیش رو نفهمیدم
هر سه تا سایت من روی این سروری هست که دارم استفاده میکنم، نوع دیتابیسشون mysqli در فایل کانفیگ هست، من تستی روی این سایت اونو به mysql تغییر دادم که سایت بالا اومد 
یعنی دلیلش اینه؟ پس اون دو تا سایت چرا به این مشکل برنخوردن؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)