-
جدیدترین تکنیک طراحی سایت!!!!
با درود و احترام. اگر در سایت زیر تشریف ببرید متوجه استفاده از تکنیک جالبی در طراحی سایت میشید که خیلی طرفدار پیدا کرده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اسکلرول به پایین و یا بالا... عناصر صفحه یا بک گراند و ... تغییر می کنند / برای سایت جوملایی خود اگر قصد اجرای همچین تکنیکی را داشته باشم باید چکار کنم ... آیا ماژول خاصی هست؟ یا باید فایل های قالب ویرایش شوند؟
پیشاپیش ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2013 11:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جالب بود فکر کنم با تسافده از Jquery تونستند چنین طراحی انجام بدهند
-
-
بابا این مبین نت هست عزیزم چی میگی تو. این حداقل 4 یا 5 میلیون خرج کردن میخوای با یک سیستم مدیریت محتوای مجانی این کارو انجام بدی؟
-
-
سلام
یک نمونه تقریبا مشابه که اسکرول با کلیک بر روی لینک ها میتوانید در لینک زیر ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
این موارد مربوط به قالب هست باید قالب این گونه طراحی شده باشه
ضمن این که دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت مبین نت هم رایگاه هست و با دروپال راه اندازی شده 
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
member99
با درود و احترام. اگر در سایت زیر تشریف ببرید متوجه استفاده از تکنیک جالبی در طراحی سایت میشید که خیلی طرفدار پیدا کرده:
با اسکلرول به پایین و یا بالا... عناصر صفحه یا بک گراند و ... تغییر می کنند / برای سایت جوملایی خود اگر قصد اجرای همچین تکنیکی را داشته باشم باید چکار کنم ... آیا ماژول خاصی هست؟ یا باید فایل های قالب ویرایش شوند؟
پیشاپیش ممنون
تکنولوژی چندان جدید هم نیست و از سال 2010 طراحان سایت رو به این طراحی آوردند که نام علمیش parallax scrolling هست اگه تو گوگل سرچ کنید اطلاعات جالبی بدست میارید
بر میگرده به طراحی قالب شما و ربطی به جوملا یا سیستم های دیگه نداره
-
-
سلام، خیلی جالب بود ، اتفاقا دنباله این بودم ببینم مبین نت با چی طراحی کرده !؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)