-
مشکل نمایش زیرمنوها در جوملا
با سلام
من برای سایتم یه منو دارم که هر کدوم زیرمنوهایی دارند. مشکل خاصی ندارم ولی وقتی برای زیر منو میخوام چند تا زیر منو تعریف کنم زیر منوهای تعریف شده نمایش داده نمی شوند.
مثلا در منوی صفحه اصلی یک زیر منو به نام اعضاء دارم. میخوام وقتی روی زیر منو اعضاء کلیک شد چند تا زیر منو دیگه داشته باشه مثلا اعضا گروه 1، اعضا گروه 2 و ...
اما زیرمنو اعضاء نمایش داده می شود و مشخص هست که زیرمنو داره ولی وقتی روی اون کلیک میکنیم یا نگه میداری زیرمنوهای اون نمایش داده نمیشه.
نمیدونم تونستم منظورم رو بگم یا نه؟؟؟؟
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2013 01:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برید ماژول منوی مربوطه را ویرایش کنید و در سمت چپ نمایش زیر منو ها را روی بله ست کنید.
البته باید قالب شما نیز قابلیت نمایش زیر منو را داشته باشه.
شاد باشید
التماس دعا
-
-

نوشته اصلی توسط
Moh3en_F1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من برای سایتم یه منو دارم که هر کدوم زیرمنوهایی دارند. مشکل خاصی ندارم ولی وقتی برای زیر منو میخوام چند تا زیر منو تعریف کنم زیر منوهای تعریف شده نمایش داده نمی شوند.
مثلا در منوی صفحه اصلی یک زیر منو به نام اعضاء دارم. میخوام وقتی روی زیر منو اعضاء کلیک شد چند تا زیر منو دیگه داشته باشه مثلا اعضا گروه 1، اعضا گروه 2 و ...
اما زیرمنو اعضاء نمایش داده می شود و مشخص هست که زیرمنو داره ولی وقتی روی اون کلیک میکنیم یا نگه میداری زیرمنوهای اون نمایش داده نمیشه.
نمیدونم تونستم منظورم رو بگم یا نه؟؟؟؟
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟
به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول منو مورد نظر را باز کنید و گزینه سطح پایانی را برروی همه ست کنید . برای شما احتمالا برروی یک یا دو ست شده.
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برید ماژول منوی مربوطه را ویرایش کنید و در سمت چپ نمایش زیر منو ها را روی بله ست کنید.
البته باید قالب شما نیز قابلیت نمایش زیر منو را داشته باشه.
شاد باشید
التماس دعا
سلام
بله قابلیت نمایش زیر منو رو داره ولی فقط یک زیر منو نشون میده و زیر منوها نمیتونن خودشون زیر منو داشته باشن
روی بلی ست شده است

نوشته اصلی توسط
shmata
به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول منو مورد نظر را باز کنید و گزینه سطح پایانی را برروی همه ست کنید . برای شما احتمالا برروی یک یا دو ست شده.
سلام
من به مدیریت ماژول رفتم اما سطح پایانی رو گزینه همه ست شده بود؟ مشکل از کجاست که نشون نمیده؟
-
-
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟!
روی قالب دیفالت قرار بدید ببینید باز هم مشکلی هست یا خیر ؟
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟!
روی قالب دیفالت قرار بدید ببینید باز هم مشکلی هست یا خیر ؟
در پناه ایزد
سلام
نه در قالب اصلی مشکلی پیش نیومد
قالب رو خودم طراحی کردم؟
مشکل کجاست؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)