سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل با ماژول تماس با

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مشکل با ماژول تماس با

سلام دوستان من میخوام ماژول تماس با ما رو تو سایت قرار بدم اما می خوام موقعیتش در منو وقتی که روی منو تماس با ما کلیک کنم بیاد الان ماژول رو تو سایت قرار دادم اما تو خود سایت نشون میده یعنی صفحه اصلی اینم عکسش
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اینم موقعیتی که انتخاب کردم عکس دوم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    چطور می تونم موقعیتش رو پس در منوی تماس با ما قرار بدم یعنی پس از کلیک کردن روی منوی تماس با ما یک صفحه باز شه ماژول من اونجا باشه اگه کسی می دونه راهنمایی کنه هر چه زودتر ممنون میشم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    با سلام

باید ماژول تماسی رو که به صورت افزونه نصب کردید رو برید در مدیریت ماژول ها و اون رو ایجاد کنید ( نکته مهم در این قسمت محل قرار گیری و موقعیت ماژول ) بسته به نوع تکنیک پیاده شده در قالب .. معمولا اگر قالب رو در حالت نمایشی ببینید متوجه یک سری موقعیت ها می شید که در قالب نیستند برای مشاهده موقعیت های نمایشی yoursite.com/index.php?tp=1 این رو بزنید .. به مدیریت ماژول و موقعیت برید و یکی از موقعیت هایی که در حالت نمایشی نیست رو بزنید بسته به تیز هوشی و تشخیص خودتون داره
    سپس شما باید یک منو با عنوان تماس رو در منوی اصلی ایجاد نمایید ( collumn و submenu رو به اندازه دلخواه بر اساس طول و عرض بر مقیاس px مشخص کنید )
    در پارامتر پاینتر موقعیت ماژول رو بزنید و ماژولی رو که ساختید رو انتخاب کنید

موقعیت قالب رو چی بزنم؟ نمیدونم میشه بیشتر راهنمایی کنید متوجه نشدم

موقعیت قالب رو به صورت دستی a وارد کردم الان چطور ماژول رو در قسمت تماس با ما بیارم ؟ نوع منو چی باشه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)