-
با سلام چرا شما لقمه ای رو که میشه راحت به دهان گذاشت می خواهید دور سر خودتون بچرخونید؟
در خود مدیریت جوملا برای چنین کاری امکانات خودش تعبیه شده
اما در بانک اطلاعاتی ربطی به کنترل پنل نداره PHPMyAdmin وارد بشید جداول مرتبط با افزونه با همون نام و پیشوند پرفیسک مشاهده میشه اما اینکه قابلیت غیر فعال کردن باشه رو من ندیدم اما می تونید اونجا جداول رو انتخاب کرده و با زدن گزینه Drop اونها رو حذف کنید
ولی این روش در صورتی پیشنهاد میشه که خود افزونه رو ار طریق جوملا حذف کرده باشید سپس بخواهید جداول رو حذف کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2013 08:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام چرا شما لقمه ای رو که میشه راحت به دهان گذاشت می خواهید دور سر خودتون بچرخونید؟
در خود مدیریت جوملا برای چنین کاری امکانات خودش تعبیه شده
اما در بانک اطلاعاتی ربطی به کنترل پنل نداره PHPMyAdmin وارد بشید جداول مرتبط با افزونه با همون نام و پیشوند پرفیسک مشاهده میشه اما اینکه قابلیت غیر فعال کردن باشه رو من ندیدم اما می تونید اونجا جداول رو انتخاب کرده و با زدن گزینه Drop اونها رو حذف کنید
ولی این روش در صورتی پیشنهاد میشه که خود افزونه رو ار طریق جوملا حذف کرده باشید سپس بخواهید جداول رو حذف کنید
داداش گلم .. من یه سوال کردم همون رو جواب بده منم بلدم از طریق جوملا حذف کنم... حتما نمیشد که گفتم از طریق دیتابیس
این سوال ادامه موضوع
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون سوال دیگه ای بود یه موضوع دیگه باز کردم
حالا میشه واضح توضیح بدی چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)