سلام
زمانی که مطلب جدیدی میخوام اضافه کنم یا مطالب قبلیمو ویرایش کنم صفحه سفید لود میشه و هیچی داخلش نیست و ارروری نوشته نمیشه
علتش چیه ؟ چندتا ماژول اخرم رو غیر فال کردم اما مشکل حل نشد و سایتم بالا میاد و مطالبش رو باز میکنه

سلام
زمانی که مطلب جدیدی میخوام اضافه کنم یا مطالب قبلیمو ویرایش کنم صفحه سفید لود میشه و هیچی داخلش نیست و ارروری نوشته نمیشه
علتش چیه ؟ چندتا ماژول اخرم رو غیر فال کردم اما مشکل حل نشد و سایتم بالا میاد و مطالبش رو باز میکنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به تازگی ویرایشگری نصب کردی؟؟؟
اگه آره باید آون رو غیرفعال کنی و نوع ویرایشگر رو عوض کنی
سلام
در صورت امکان اطلاعات ورود بدید تا زا نزدیک دیده بشه.
شاد باشید
نه .. ویرایشگری نصب نکردمنوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلم این هست : Fatal error: The file /home3/farsafir/public_html/plugins/editors-xtd/listproductbtn/listproductbtn.php cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. If you are the administrator of this site then please install the latest version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0
ionCube نصب باید بشه که بلد نیستم !!
سلام
- یک ادیتور نصب کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)