دوست عزیز سلام
این خطا فقط بدیل عدم اتصال به دیتا بیس میباشد و علت آن هم فعال نبودن mysql و یا اشتباه بودن نام دیتا بیس و ... میباشد.
موفق باشید.

دوست عزیز سلام
این خطا فقط بدیل عدم اتصال به دیتا بیس میباشد و علت آن هم فعال نبودن mysql و یا اشتباه بودن نام دیتا بیس و ... میباشد.
موفق باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟ الان من باید چه کار بکنم؟؟ sql چه مشکلی داره ؟؟
ممنون
اگه ممکنه راه حل بدین ممنون میشم
با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب محسنينوشته اصلی توسط saeed_cando [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز،
يبار ديگه به پوشه www در مكانيكه ومپ رو نصب كردين برين و يه فولدر جديد با يه نام دلخواه مثلا"site1 بسازيد و يه نسخه جوملا رو توش كپ و اكستراكت كنيد..
و سپس برين براي مراحل نصب.. دقت داشته باشين كه نام ديتا بيس شما در هنگام مراحل نصب همان نام فولدري كه ساختين يعني site1 ميباشد. و سپس كا را تا مراحل پاياني آن به انجام برسانيد..
و نتيجه رو اعلام فرمائيد
موفق باشيد
دوستان مشکل حل شد ممنون از همگی
دوست عزیز سلام
ممنون میشم بگید مشکل کجا بود.
موفق باشید.
مشکل حل شد
ممنون
با سلام
من بعد نصب روی ومپ وقتی میرم به phpmyadmin در قسمت database خطای No Privileges داره و نمی تونم دیتا بیس ایجاد کنم لطفا راهنمایی کنید
ویندوز 8 ومپ 2.4 جوملا 3.1.5 می خوام نصب کنم البته با نسخه ومپ 2.2 هم همین مشکل رو دارم
درست شد ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم در نصب جوملا3.1.5 در لوکال با مشکل مواجه هستم. با ورژن های مختلف wamp، xamppو easy php امتحان کردم.
اوایل در مراحل اول و آخر نصب تا ساعت ها گیر می کرد ، بعدها وقتی گزینه ی نصب اطلاعات نمونه رو رویهیچکدام می گذاشتم نصب می شد.ولی حالا با این ارور مواجه می شوم : SQL=SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO.
و باید اضافه کنم که این مشکل رو در نصب جوملاهای فارسی دارد ولی جوملا 3.2انگلیسی رو راحت نصب می کند.
ممنون می شوم از راهنماییتان
علاقه مندی ها (Bookmarks)