-
بازگرداندن مجموعه uncategorised (بدون مجموعه)
سلام دوستان
توی قسمت محتوا و در قسمت مجموعه های مطالب به صورت پیش فرض یه مجموعه به نام "بدون مجموعه" یا همون uncategorised وجود داره
من پاکش کردم حالا نیاز دارم بهش چجوری میشه برگردونمش؟ فکر کنم دوباره باید ایجادش کنم به همین نام ولی تنظیماتش رو نمیدونم آخه این مجموعه یه ویژگی که داره اینه که مطالبش فقط با لینک مستقیم نمایش داده میشه فکرکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2013 04:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
شما میتوانید مجموعه دیگری هم بسازید و مجموعه ها فرق چندانی با هم ندارند .
در ضمن میتوانید مجموعه پاک شده را برگردانید.
در قسمت بالای عناوین مجموعه ها زیر آیتم های ذخیره و ... آیتمی به نام انتخاب حالت وجود دارد آن را بر روی زباله قرار دهید تا آیتم های پاک شده را نمایش دهد.
سپس مجموعه مورد نظر را انتخاب و بر روی گزینه انتشار کلیک نمایید
موفق باشید.
-
-
سلام
داداش ممنون از اینکه جواب دادی ولی وقتی من حالت زباله رو انتخاب میکنم مجموعه های دیگری که پاک کرده بودم رو میاره ولی مجموعه Uncategorised رو نمیاره فکر کنم باید جدید بسازمش ولی تنظیماتش رو نمیدونم
دقیقاً یادم نیست ولی فکر کنم این مجموعه (uncategorised) که به صورت پیش فرض وجود داره یه ویژگی های خاصی داره مثلاً اگه یه آیتم منو به نام مجموعه های مطالب بسازم و اون آیتم رو به لیست مجموعه ها اختصاص بدم بعد از اینکه کاربران روی اون کلیک کنند همه مجموعه ها رو با تعداد مطالبشون نشون میده اما مطالبی که جزء مجموعه ی uncategorised باشند (مثل درباره ما) رو نشون نمیده.
دوستان اگه کسی این مجموعه رو داره بره تو تنظیماتش یه چکی بکنه ببینه گزینه هاش چجوریه
-
-
کسی نمیتونه کمک کنه تا این مجموعه رو دوباره بسازم؟
-
-
دروود
این مربوط به تعیین سطح دسترسی ها میباشد که شما میتونید تعیین کنید در زمان ساخت مطلب یا مجموعه یا منو که چه گروهی از کاربران بتونند ببینند !
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)