-
نصب مجدد جوملا با پست های قبلی
با سلام
من چند وقت پیش ماژولی نسب کردم که باعث شد سایتم بهم بریزه و نتونستم درستش کنم، الان تنها راهم اینه که کلا جوملا رو مجددا نصب کنم ولی میخوام پست های قبلیم بمونه چون چند صد پست دارم و در کنار اینکه پست های قبلی بمونه ماژول ها و افزودن هایی که الان روی بسایتم نصب هست، دیگه نباشه تا سایت به روز اولش برگرده، در کل میخوام یه سایت صفر کیلومتر باشه با پست های قبلی، من تونستم با پست های قبلی نصب کنم ولی هنوز ماژول های قبلی هم هستن، یعنی در دیتاست هستن!!!!
ممنون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-21-2013 10:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به مدیریت افزونهها برید و افزونه هایی که لازم ندارید حذف کنید
/administrator/index.php?option=com_installer&view=manage
شاد باشید
التماس دعا
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به مدیریت افزونهها برید و افزونه هایی که لازم ندارید حذف کنید
/administrator/index.php?option=com_installer&view=manage
شاد باشید
التماس دعا
سلام، ممنون از پاسختون
آره میدونم، ولی نمیدونم چرا اینو نمیشه حذف کرد!!! ویرایشگرم رو خراب کرده علاوه بر حذفش از داخل مدیریت افزونه ها، فایل هاش رو از سرور پاک کردم و بعد از اون اطلاعاتش رو از دیتاست پاک کردم باز ویرایش گر خرابه!!! موندم چیکار کنم
ویرایش توسط sina_ali : 11-21-2013 در ساعت 03:17 PM
-
-
سلام
مشکل ویرایشگرت چی هست؟
ویرایش توسط khademian : 11-22-2013 در ساعت 05:10 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
khademian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکل ویرایشگرت چی هست؟
سلام
به صورت نصفه و نیمه باز میشه!!! پایینش هم ارور میده، من یه قسمت از کد رو جذف کردم تا کامل لود بشه، این کد مربوط به دکمه های زیر ویرایشگر بود
-
-
نیازه نیست واسه همچین مشکلی کل زحماتتون رو به باد بدید
بسته هم نسخه جوملا سایت خودتون رو دانلود کنید
تمام پوشه ها و فایل های administrator و پوشه Library رو یکبار دیگه اپلود کنید تا روی منابع قبلی ذخیره بشن
البته اگر از ویرایشگر پیش فرض استفاده میکنید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
نیازه نیست واسه همچین مشکلی کل زحماتتون رو به باد بدید
بسته هم نسخه جوملا سایت خودتون رو دانلود کنید
تمام پوشه ها و فایل های administrator و پوشه Library رو یکبار دیگه اپلود کنید تا روی منابع قبلی ذخیره بشن
البته اگر از ویرایشگر پیش فرض استفاده میکنید
آخه مشکل اینجاست که خود ویرایشگر خراب نشده، اون ماژول اولیه باعث بهم ریختنش شده، این کار رو که شما میفرمایید هم هنجام دادم ولی درست نشد، بعد از اون حتی دیتاست رو هم از ماژوله پاکسازی کردم، باز هم همین آش و همین کاسه هست
-
-
دوست عزیز سلام
با توجه نوشته ها و دانش شما نسبت به جوملا فکر میکنم بهترین راه نصب یک جوملا خام و انتقال مطالب بصورت دستی میباشد.
در کل نیم ساعت هم وقت شما را نخواهد گرفت ولی مطمئنا حل مشکل قبلی برای شما بیشتر زمان بر خواهد بود.
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
دوست عزیز سلام
با توجه نوشته ها و دانش شما نسبت به جوملا فکر میکنم بهترین راه نصب یک جوملا خام و انتقال مطالب بصورت دستی میباشد.
در کل نیم ساعت هم وقت شما را نخواهد گرفت ولی مطمئنا حل مشکل قبلی برای شما بیشتر زمان بر خواهد بود.
موفق باشید.
سلام. من هم همین مشکل رو دارم. من یک جوملا جدید نصب کردم ولی انتقال مطالب از جوملا قبلی خیلی سخت و زمانبر هست، چون تعدادشون زیاده. راه دیگه ای داره؟
این هم لینک سوال خودم درباره این موضوع:
-
-
شاید من متوجه منظورتون نشدم. منظورتون اینه که مطلب رو از سایت قدیم کپی و در ویرایشگر سایت جدید پیست کنم به همراه عکس ها و لینک ها؟ فکر نمی کنم این کار چندان راحت باشه. البته با ویرایشگر کد نگار میشه همه چی رو یکباره برداشت ولی فرض کنید هر مطلب حداقل یک دقیقه زمان ببره (بسته به سرعت اینترنت) که 500 مطلب میشه 8 ساعت! ولی اگه بشه دیتابیس رو انتقال داد نهایتا 10 دقیقه وقت میخواد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)