سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکلات سئو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 8 بار در 8 ارسال

مشکلات سئو

با سلام
    دوستان خوبم، من در یک انجمن درخواست بررسی سئو دادم که پاسخ را ملاحظه میفرمایید.
    رتبه الكسا جهاني سايت 909.308 و ايران 16.614 مي باشد.
    شما تگ اچ1 و اچ2 را که ركن هاي اساسي در سئو هستند در پيج اول خود نداريد و همين طور توضيحات سايت شما خيلي كوتاه است و نيز كلمات كليدي سايت شما هم بسيار طولاني هستند

آدرس url پست هاي خود را بهينه كنيد مثلاً: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

درخواست من: من به هیچ عنوان سی اس اس و اچ تی ام ال نمی دانستم و با همین راهنمایی های فروم ها این دو سایت را راه اندازی کرده ام لذا چیزی در مورد تگ، از ریشه نمی دانم. لذا اگر مقدور است به سوالات من پاسخ فرمایید
    تگهای (اچ1) , (اچ2) , ... را باید در هنگام نوشتن مطلب و با استفاده از ادیتور اعمال کنم؟
    تگ(اچ1) را باید در قالب تغییر داد یا در ادیتور؟ در این مورد بسیار گشتم اما چیزی که من متوجه آن بشوم نیافتم لطفا توضیح ساده قابل درک برای من بنویسید و یا آموزش کاملی را معرفی فرمایید
    در مورد آدرس (یوآرال) پست ها، من از طریق تنظیمات کلی، بخش سئو، همه گزینه ها بجز گزینه افزودن پسوند به آدرس ها را روی بلی قرار داده ام و تغییر لازم در فایل داخل سی پنل را هم انجام داده ام. فکر میکنم که فارسی بودن نام مستعار باعث طولانی شدن آدرس شده است. آیا باید کار دیگری انجام دهم یا نام مستعارها را انگلیسی کنم که در غیر اینصورت ارور 404 ها زیادتر خواهد شد.
    لطفا راهنمایی بفرمایید بخصوص در مورد تگ (اچ1) (اچ2)و مشکل آدرس. منتظر پاسخ شما هستم
    با سپاس

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 8 بار در 8 ارسال
    دوستان کسی کمک نمی کنه

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پناه ایزد

5. کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)