سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: یک سوال خواص در مورد سئو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Lightbulb یک سوال خواص در مورد سئو

سلام خدمت اساتید گرامی ....

لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید که چه راهی رو انتخاب کنم یا اگه راهکار جدیدی دارید ارائه بدید...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاری که من میخوام انجام بدم اینه :
    1- من یک سری دامین میخوام بخرم فرضآ با نامهای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و...

این تعداد به این خاطر هست که کسی در دنیا با اسم مشابه نتونه دامین ثبت کنه که خودتون واردید ... (تمام این دومین ها فقط مربوط به یک سایت هست)

2- سایت من باید در دو مرحله راه اندازی بشه ...

الف - به صورت محدود و برای اشخاص خواص (فقط اشخاصی که در ایران هستند و Ip ایران را دارند و من هم بهشون یوزر و پسورد دادم)
    در این مرحله امنیت سایت باید بالا باشه و در بدو ورود به سایت ، باید از بازدید کننده یوزر و پسورد بخواد و نگذاره بدون یوزر و پس از سایت بازدید بشه . همچنین Ip تمام کشور ها به غیر از ایران بلاک خواهند شد.

ب- به صورت عمومی ، بازدید برای عموم و برای کل دنیا (تمام IP ها و بدون یوزر و پس)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توضیح این که:
    در حالت (الف) سئو اصلاً مهم نیست و اصلاً نمیخوام بازدید سایتم بالا باشه بلکه بر عکس ...
    در حالت (ب) دقیقاً شرایط سئو برعکسه حالت الفه و میخوام بالاترین بازدید رو داشته باشه (بالاترین سئو ممکن برای اون سایت)

ممکنه کل سایت در مرحله (ب) تغییر کنه . قالب و عکس ها و برخی مطالب و ...
    ممکن هم هست این اتفاق نیفته . یعنی قالب و مطالب اکثراً همون باشند و فقط مطالب جدید بهش اضافه بشه ...
    در هر دو صورت بعضی تیتر ها و مطالب مشترک خواهد بود ...
    دو تا راهکار دارم که هر کدام سوالاتی رو پیش میاره:

راهکار AAA:
    (با توجه به این که میگن بلاک کردن IP ها (اونم بلاک کردن تمام Ip های دنیا به غیر از ایران) برای سئو خوب نیست ... و یوزر و پسورد هم که در بدو ورود داره ...)(در نتیجه سئو پایینی خواهد داشت)
    حالا سوال اینجاست که ...
    1- من سایتی رو که میخوام به صورت محدود راه اندازی کنم (حالت الف) میتونم روی دامین های اصلی قرار بدم ؟
    اگه بندازم روی دامین های اصلی بعداً که سایت با همون دامین به صورت عمومی در بیاد سئوش رو ضایع نکردم ؟
    یعنی با این کار دستی دستی خودم تیشه به ریشه سئو سایت خودم در زمان راه اندازی (در حالت ب) نمیزنم؟

راهکار BBB:
    راه دیگه اینه که یه دامین جدید و اضافی و بی ربط بخرم و به دامین های اصلی ربطش ندم ... اصلاً کاری با دامین های اصلی نداشته باشم .
    بعد در اون دامین سایت رو در حالت (الف) راه اندازی کنم
    و هر زمان خواستم سایت رو در حالت (ب) راه اندازی کنم اون سایت رو کامل دلیت کنم و منحلش کنم
    و سایت رو در حالت (ب) در دامین اصلی راه اندازی کنم ...
    حالا اینجا سوالی که در این حالت پیش میاد اینه که:
    1-آیا گوگل فکر نمیکنه که سایت حالت (ب) مطالبش رو از سایت حالت (الف) کپی کرده ؟ و بهش سئو منفی بده ...
    (با توجه به این که نمیخوایم هیچ ربطی بین دو تا وجود داشته باشه )

2- آیا گوگل خودش این دو تا سایت رو نا خواسته به هم ربط نمیده و سئو دومین اصلی هم خراب بشه ؟(بعد از راه اندازی سایت در حالت ب)(ممکنه که قالب و خیلی از مطالب هر دو سایت یکی باشه)

3- اصلاً به نظر اساتید گرامی من کدوم راه رو انتخاب کنم ؟ AAA یا BBB یا اصلاً اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه خوشحال میشم راهنمایی کنید .

4 تا سوال شد . با تشکر ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    سلام

انشاء نوشتی

میتونی دامنه ت رو قفل کنی قفل دامنه میگن بهش .

موضوع سایتت چیه ؟

با سلام ...

ولی سوال من اصلاً این نبود .

البته راهنمایی خوبی بود متشکرم و حتماً در موردش تحقیق میکنم.

از دوستان کسی جواب این سوالات رو بلد نیست ؟

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    دوست عزیز کسی حوصله نمیکنه اینو بخونه . اگه میشه سوالتون رو خلاصه کنید خوب میشه ممنون .

شما لطف کنید بگید کجاش اضفه هست بنده پاک کنم ...
    یک سوال خواص و در مورد سئو .از این خلاصه تر دیگه نمیشه.

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    بلاک کردن ای پی = سئو صفر
    قفل کردن دامنه هم به همین شکل پس در این صورت به فکر سئو نباشید
    --
    اما شما چندین دامنه رو میگید یک سایته بعد چه جوری حالت الف و ب رو به هم ربط میدید؟ سایتی که قراره محدود باشه و اونی که عمومیه رو چه دامنه ای باشه؟ این رو مشخص کنید تا به جمع بندی برسیم

سلام دوست گرامی ...
    با تشکر از توجه شما ...
    در متن بالا خدمت دوستان عرض کردم که سایت قراره در دو مرحله راه اندازی بشه .
    یک سایت در حالت الف از تاریخ "یکم آبان ماه" تا تاریخ "یکم اسفند ماه" روی دامنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه اندازی میشه بعد از "یکم اسفند ماه" کل سایت و قالب و مطالب و ... دلیت میشه و سایت در حالت ب راه اندازی میشه . این دو تا اصلاً با هم تداخل ندارند.
    در ضمن من گفتم که میخوام در حالت الف که ای پی ها هم بلاک میشن ، سئو = صفر باشه
    و در حالت ب که عمومی هست سئو = بینهایت باشه

دوستان لطف کنند اگه اطلاعاتی در مورد سئو دارند به این پست پاسخ بدند ممنون میشم.

با تشکر ...

Team
    سایت اولی رو که می خواهید ایپی بلاک باشه دیگه نیازی به سئو ندارید .. دغدغه شما روی سایت دومه که که پس از حذف سایت قبلی قراره بالا بیاد..
    موارد سئو خیلی زیاده
    استفاده از قالب هایی که تمام توابع سئو رو راعیت کرده اند.. متاسفانه تا جایی که من از قالب هایی که توسط شرکت های بزرگ طراحی قالب برای سایت های زیادی استفاده کرده ام همگی دارای نواقصی هستند که باید به صورت دستی اونها رو برطرف کرد
    دارا بودن از تگ های h1,h2,h3 در صفحات و متا ها
    دارا بودن قابلیت قرار دادن نام و توضیحات تصویر و لینک ( معمولا به صورت دستی در ارسال مطالب قرار می گیرند )
    و بجز اینها ایجاد لینک و userfriendly می باشند که من به شخصه افزونه sh404sef رو پیشنهاد میدم. کارایی برای لینک هاش فوق العاده است .. خاصیت های زیادی برای مدیریت سئو هم داره که می تونید به صورت ازمایشی رو یه سایت تست کنید و ببینید

یکی از دوستان گفتند مطالب مبهمه و از من خواسته شده توضیح بیشتر بدم:
    یک مثال مشابه میزنم از کاری که میخوام انجام بدم :
    من میخوام یک دامین رو ثبت کنم و در اون یک سایت تجاری راه اندازی کنم. این سایت برای بازدید عموم طراحی خواهد شد.
    بعد میخوام برای بهره برداری از سایتم شریک مالی(اسپانسر) بگیرم.
    تا قبل از داشتن شریک مالی نمیتونم سایتم رو برای عموم راه اندازی کنم.(در اصل نمیتونم رسماً افتتاحش کنم)

همچنین اطلاعات سایت تا قبل از گرفتن شریک مالی محرمانه خواهد بود . در نتیجه فقط کسانی که دارای یوزر نیم و پسورد هستند باید از سایت بازدید کنند.
    همچنین فقط کسانی که در کشور خودمو هستند میتونند شریک مالی شوند در نتیجه برای امنیت بیشتر Ip تمام کشورها به غیر از ایران باید بلاک شود(حالت الف).

من چطور شریک مالی میگیرم ؟ به صورت حضوری یا تلفنی یک یوزر نیم و پسورد در اختیار کسانی که میتونند شریک مالی شوند قرار میدم و از اونها میخوام که از سایت بازدید کنند.
    ظاهر سایت و مطالب تقریباً همونی خواهد بود که بعداً برای عموم راه اندازی خواهد شد.مطالب فقط تا قبل از گرفتن شریک مالی محرمانه هستند و بعد از اون نه.

بعد از اون که شریک مالی گرفتم ، قالب و مطالب سایت رو دلیت میکنم و قالب و مطالب جدید رو قرار میدم (که میشه حالت ب). ممکن هم هست قالب رو عوض نکنم و فقط مطالب رو عوض کنم .
    فرق مطالب در حالت الف و ب چیست ؟ در حالت ب مطالب همون مطالب حالت الف هست با این تفاوت که کامل تره و مفصل تره و اسامی اسپانسر ها به اون اضافه میشه. بعضی مطالب هم اصلاً تغییر نمیکنه.

سایت در حالت الف بیشتر جنبه نمایش دمو برای شریک مالی و همچنین مسیر ارتباطی بین من و آنها خواهد بود. (سئو مهم نیست)
    سایت در حالت ب برای عموم و همچنین برای جذب مشتری برای من و اسپانسرها خواهد بود مثل تمام سایت های تجاری. (سئو خیلی مهمه)

حال مسئه اینجاست که بهتره که سایت در حالت الف روی دامین اصلی باشه که من به اسپانسر بگم : برو به این سایت "www.a.com" (اینجوری خوبه)
    و اگه روی دامین اصلی نباشه باید بگم : برو به این سایت "www.Z.com" ولی سایت اصلی روی این دامین "www.a.com" خواهد بود .(که البته این برای جذب اسپانسر خیلی خوب نیست ولی اگه مجبور باشم و این کار برای سایتم بهتر باشه این راه رو انتخاب میکنم)

راهی که من انتخاب میکنم بستگی به تاثیر اون بر سئو دامنه اصلی داره. هر راهی بهتر باشه من همون راه رو میرم. برای همین تو پست اول نوشتم: دو تا راه-ک ار دارم ; AAA , BBB

اگه جاییش مبهم بود بفرمایید توضیح مید. سعی کردم تا جایی که ممکنه طولانی نباشه . شرمنده.

اگر هم که واضح بود ممنون میشم به چهار سوال پست اول پاسخ داده بشه.

در ضمن کار من یک کار تحقیقاتی هست . برای همین مطالب در حالت الف محرمانه هستند و IP کشورهای دیگه بلاک میشه.

خیلی خیلی تشکر از توجهتون . موفق و پیروز باشید.

Team
    خب با این توضیحات شما اول باید مقالات سئو رو به خوبی مطالعه کنید و فرایند های شکست سئو و یا پیروزی اون در موتورهای جستجو رو ببینید که ایا کاری که می خواهید انجام بدید میتونه کمک کنه یا خیر
    به نظر من خیر .. چرا ؟
    چون در صورتی که شما ای پی ها رو مسدود کرده باشید حد اقل برای 1-2 ماه روبات ها به کلی رویگردان می شوند و این حالت تا مدتها باقی خواهد ماند. یعنی اگر سایت در حالت عموم هم فعال باشه تا مدتهای مدیدی روباتهای جستجوگر به مسیر دیگه ای هدایت می شوند
    پیشنهاد من: برای پشتیبانهای مالی خودتون یک پوشه و یا سابد دامین روی دامین اصلی بسازید و دسترسی مطالب و محتوا رو فقط بر روی اعضای ویژه با استفاده از خود مختصات جوملا بذارید ( سئو مهم نیست ) تمام مطالب رو به این شکل منتشر کنید فقط دسترسی ها رو محدود کنید )
    در همان آن واحد هم سایت عمومی رو طراحی کنید اما حالت افلاین بهش بدید
    اینجوری روند سئو شما نتیجه بهتری خواهد گرفت
    ایده جالبی مطرح کرده اید . شاید دوستان نظر بهتری داشته باشند