ممنونم از راهنمایی توننوشته اصلی توسط Pooyan Afzali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این نوع حمله به فایل های من هم آسیبی می زنن؟ منظورم اضافه کردن کد و یا مواردی مشابه

ممنونم از راهنمایی توننوشته اصلی توسط Pooyan Afzali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این نوع حمله به فایل های من هم آسیبی می زنن؟ منظورم اضافه کردن کد و یا مواردی مشابه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حملات دیداس آسیبی به فایل ها نمیرسه و کدی هم اضافه و کم نمیشه بلکه با متد های متعددی که هست به سرور پکت های زیاد و پی در پی ارسال میشه و باعث میشه سرور قادر به پاسخگویی و سرویس دهی نباشه چون رم و پردازنده سرور رو شدیدا مشغول می کنند (حملات داس انواع و عملکرد مختلفی دارند)
اگه حمله خیلی قوی باشه و مدیر سرور نتونه حمله رو دفع کنه احتمال اینکه سیستم عامل سرور ریستارت بشه و یا اصلا لود نشه وجود داره که معمولا هاستینگ ها از اطلاعات کاربران روی سرور جداگانه بک اپ دارند
که قابل بازیابی هست
ویرایش توسط Pooyan Afzali : 11-22-2013 در ساعت 04:16 PM
چون خودم سرور رو نخریدم پشتیبانی جوابگو نیست(اولین چیزی که می خوان ایمیل اختصاص داده ده شده به هاست هستش)نوشته اصلی توسط Pooyan Afzali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهرحال یک فایل html توی روت قرار دادن که پرمیژنش 444 هستش هرکاری کردم نتونستم حدفش کنم به محض تغییر دوباره 444 می شه - متن اون Access to this site has been disabled. If you are the owner or administrator of this site, please contact your hosting provider for more information.
راهی برای حذف این فایل هستش؟
شما سرور دارید یا هاست؟!نوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون فایل HTML حق مالکیتش با کاربر روتی هست که داخل هاست قرار داده و شما مالک اون فایل نیستید (file owner) وهمچنین مدیر سرور سایتتونو غیر فعال کرده و شما نمیتونید فعالش کنید تا خودشون فعال کنند
دلیل غیر فعال شدنشم احتمالا حمله دیداس هست که می خوان یه جورایی باهاش مقابله کنند
ببخشید منظورم هاست بودنوشته اصلی توسط Pooyan Afzali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهی ببای جلوگیری از حمله دیداس وجود داره؟
اگر لطف بفرماید چند لینک در مورد روش انجام این کار رو هم بزارید خیلی خوب می شه.
سپاس
ویرایش توسط joomlasb : 11-22-2013 در ساعت 07:57 PM
راه قطعی و 100% وجود نداره چون تنوع و ابزار ای حمله خیلی زیاده و هر روز بهش اضافه میشهنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما دیریت و تجربه خوب مدیر سرور و همچنین سخت افزار دی داس پیشرفته و همچنین کانفیگ قوی سرور میتونه تا حدی حد اقل جلوی حملات معمولی رو بگیره
در مورد حملات دیداس مطلب خیلی زیاده کافیه داخل گوگل جستجو کنید
البته این رو هم باید گفت که مطالبی که در حال حاضر در مورد دی داس یا حمله تکذیب سرویس وجود داره همشون عمومی و قدیمی هست و فقط میشه محتوای مفهومیشو قبول کرد
چون متد های حملات دیداس خیلی هاش توی نت منتشر نمیشه و وقتیم میشه که دیگه کارایی نداره
نظرتون در مورد استفاده از این سرویس چیه ؟ آیا در کارایی سایت تاثیر داره ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)