-
درخواست حذف كپي رايت
سلام
ميخواستم كپي رايت فايل فلشي رو بردارم اين فايل فلش رو در يك سايت به شكل انلاين درست كردم ولي كپي رايت داره ،
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين فايل به همراه عكسها و كدها و كلا به شكل يك پكيج هست و فلش پخش هم اين فايل ImageBeforeandAfterFX است
ممنون ميشم دوستان خيلي به اين فايل نياز دارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2013 08:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
(با کسب اجازه از مدیران این انجمن)
دوست عزیز فکر میکنم این سوال رو باید تو انجمن های تخصصی گرافیک یا فلش بپرسی. اینجا مخصوص سیستم مدیریت محتوای جوملا هست.
ضمن اینکه میتونی با نرم افزار flash decompiler این کار رو انجام بدی. آموزش نرم افزار رو از انجمن های مربوطه پیدا کن.
-
-

نوشته اصلی توسط
khademian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(با کسب اجازه از مدیران این انجمن)
دوست عزیز فکر میکنم این سوال رو باید تو انجمن های تخصصی گرافیک یا فلش بپرسی. اینجا مخصوص سیستم مدیریت محتوای جوملا هست.
ضمن اینکه میتونی با نرم افزار flash decompiler این کار رو انجام بدی. آموزش نرم افزار رو از انجمن های مربوطه پیدا کن.
اين هم مثل افزونه هاي ديگه جوملاست و بايد كدهاش دستكاري بشه تا كپي رايتش نياد مثلا كپي رايت افزونه اي مثل فوكاگالري رو ميخواهند حذف كنند در انجمن گرافيك مطرح مي كنند من در مورد كپي رايت افزونه كه با يك كدي بر روي فايل فلش هست پرسيدم نه اينكه بخواهم روش ساخت شدن فايل فلش
-
-
کپی رایت ها به چندین شکل در افزونه قرار می گیرند.. یا در فایل های نمایشی سایت یا در فولدر مدیریت سایت
اکثرشون هم به صورت کد base64 قرار داده میشن که شما به راحتی نتونید تشخیص بدید
پیدا کردن چنین چیزی بستگی به تیزهوشی و تجربه شما داره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)