-
بک آپ اتوماتیک نگیره؟
سلام. لطفا کسی به من کمک کنه! من از کامپونت Akeeba Backup
استفاده می کنم همه چیز خوبه! ولی چه طوری می تونم بگم که خودش بک آپ نگیره اتومات
.دیگه کلافه ام کرده
آخه بک آپهای که مثلا دیروز گرفته ام رو تاریخ گذشته می کنه و غیر قابل استفاده ، اگر بک آپهای ماله خودم باشه هر موقع لازم بود با نامی که خودم گذاشتم رو برگردونم . صمنا کامپونیت من انگلیسی هست
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2013 07:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
saeid52
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. لطفا کسی به من کمک کنه! من از کامپونت Akeeba Backup
استفاده می کنم همه چیز خوبه! ولی چه طوری می تونم بگم که خودش بک آپ نگیره اتومات
.دیگه کلافه ام کرده
آخه بک آپهای که مثلا دیروز گرفته ام رو تاریخ گذشته می کنه و غیر قابل استفاده ، اگر بک آپهای ماله خودم باشه هر موقع لازم بود با نامی که خودم گذاشتم رو برگردونم . صمنا کامپونیت من انگلیسی هست
سپاس

سلام
ابتدا، فايل زير رو دانلود و در جوملاتون نصب بفرمائيد تا آكيبا بكابتون فارسي شه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و براي مشكل فوق هم بايد در تنظيمات اين كامپوننت ، بك آپ اتوماتيك رو غير فعال كنيد
موفق باشيد
-
-
سلام سپاس از پاسختون . منم دنبال این گزینه می گردم . برنامه فارسی شد مرسی. این ((((((( بک آپ اتوماتیک ))) کدوم قسمت هست ؟؟؟؟ لطفا جواب بدین من گشتم نبود ....
-
-

نوشته اصلی توسط
saeid52
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام سپاس از پاسختون . منم دنبال این گزینه می گردم . برنامه فارسی شد مرسی. این ((((((( بک آپ اتوماتیک ))) کدوم قسمت هست ؟؟؟؟ لطفا جواب بدین من گشتم نبود ....
دوست عزيز
بررسي بفرمائيد كه در قسمت : بخش مديريت>پارامترهاي سيستم پشتيبان گيري>تب پشتيبان گيري از قسمت سايت>فعال بودن امكان پشتيبان گيري، بر روي خير باشد
موفق باشيد
-
-
سلام . انجام داده ام ولی باز نشون می ده ....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)