-
پیدا کردن لینک ماژول
سلام دوستان، روزتون بحیر
من یه ماژول گالری درست کردم و یه ماژول html دستی که شامل چندتا عکس هست ، حالا میخوام عکس های این ماژول رو به اون ماژول گالری که درست کردم لینک بدم، لینک آدرس ماژول گالری چیه؟
من واسه لینک دادن عکس ها به مطالب همیشه از لینک استفاده میکنم که درست هم هست و بعد از مساوی شناسه مطلب رو میزاریم
index.php?option=com_content&view=article&id=99
برای لینک ماژول از این ادرس استفاده کردم:
index.php?option=com_modules&view=module&id=201
اما کار نکرد و وقتی روی عکس کلیک میکنم صفحه سفید میاد بالا
راهنمایی کنید، ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2013 07:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ماژول آدرس نداره.
شما باید یک صفحه برای این قسمت درست کنید و ماژول مربوطه را توی اون صفحه ست کنید نمایش داده بشه.
سپس آدرس صفحه(مطلب) که ساختین را در ماژول html دستی که ساختین قرار بدین.
شاد باشید
التماس دعا
-
-
خوب با این روش من به مشکل برخوردم، محصولات سایت در صفحه اول سایت به صورت ردیفی قرار میگیرن که هر ردیف هم مربوط به یه برنده و صفحه اول سایت شامل همه برندها میشه . چون میخوام وقتی روی لوگوی یه برند کلیک شه فقط محصولات ردیف خودش بیاد برای هر ردیف برند یه ماژول تعریف کردم و یه مطلب هم درست کردم و ماژول محصولاتش رو واردش کردم ، عکس هر لوگو رو به مطلبش لینک کردم اما مشکل اینه که وقتی رو یکی از عکس ها کلیک میکنیم و وارد لینک میشه خوب اول همه محصولات سایت که شامل همه برندهاس میاد و بعدش پایینش محصولات اون برندی که روش کلیک شده ، حالا من چیکار کنم که فقط اون ادرس لینک هر عکس بیاد؟ راهی هست اصن؟
این آدرس سایت: iranchinmobile.com، لوگوی apple رو تستی لینک دادم به اون ردیف محصول، دوستان ببخشید اگه سوالم طولانی شد
ممنون
-
-
دوست عزیز سایت شما رو دیدم مشکل شما دقیقا شبیه تعمیر کاریه که می خواد از قطعات پیکان - 405 - پارس و رنو یه ماشینی بسازه
چرا کار خودون رو اینقدر مشکل و پر دردسر کردید
شما از هر افزونه ای که خوشتون اومده رو گلچین کردید و می خواهید از همشون هم استفاده کنید و به هم ربط هم بدید
این کار اگه به برنامه نویس بدید حجد اقلش 2 میلیون براتون هزینه می خوره و مطمئن باشید با این سوالاتتون جواب درستی نمی گیرید چون مشکل شما از پایه ایراد داره
اگر می خواهید معرفی محصول داشته باشید از افزونه های گالری تصاویر و یا پرتافیلو استفاده کنید
اگر فروشگاه هم افزونه های جوم شاپ و ویرچو رو نصب کنید خیال خودتون رو راحت کنید
اینها رو که گفتم نه اینکه جواب سر بالا داده باشم چون مدتیه سوالات شما رو با دقت می خونم و سایتتون رو هم چندین بار دیدم ماه ها درگیرش هستید و هنوز به طراحی دلخواه نرسیدید
تصمیم نهایی رو بگیرید تا راهنمایی کنم
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این لینک رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
-
-
دروود
پیشنهاد میکنم برای این مورد از پلاگین زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در دانشنامه اموزش استفاده هم هست
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تمام قالب های اماده رو تو گوگل ببینید هر کدوم که به دلتون نشست رو پیام بدید تا واستون بفرستم اینقد هم خودتون رو اذیت نکنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)