-
مشکل خالی بودن سایت از مطلب در پیچ دوم،سوم و...
سلام من یه سایت دارم به ادمین namaz-poldokhtar.ir اگه برین میبینین که سایت در پیچ دوم(صفحه دوم) خالیه و باقی صفحات یعنی فقط صفحه اول مطلب داره و باقی دیگه ندارن. این در حالیه که من مطلب زیاد زدم و همه برای صفحه اصلی هم فعالن . وجدانن یکی کمک کنه اجرش با امام زمان.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2013 07:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این صفحه داخلی شما مطلب وجود دارد.
آیا منظورتان این است که تعداد مطالب کم میباشد؟
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
در این صفحه داخلی شما مطلب وجود دارد.
آیا منظورتان این است که تعداد مطالب کم میباشد؟
موفق باشید
نه ببین دوست عزیزم ،در پایین هرسایتی در صفحه نخست سایت برای رفتن به مطالب قدیمی تر به زیر صفحه سایت میری و اونجا نوشته صفحه دوم یا نوشته 2 3 4 یعنی صفحات بعدی سایت. منظورم این نیست که در بخش های دیگه مطلب نداره منظورم این هستش که من در صفحه اول سایت مطلب دارم ولی وقتی برای دیدن مطالب قدیمی صفحه اول در زیر سایت روی عدد 2 یا (یعنی صفحه دوم ) کلیک میکنم میبینم صفحه دوم خالی میاد و هیچ نوشته ای نداره این در حای هستش که من مطالب زیادی منتشر کردم و قاعدتا باید مطالب قدیمی رو بیاره. ولی صفحه خالی هستش. این مشکل منه .ممنون کمک کنید
-
-
دروود
چک کنید ببینید روی قالب دیفالت هم این مشکل رو دارید ؟
دقیقاً از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
چک کنید ببینید روی قالب دیفالت هم این مشکل رو دارید ؟
دقیقاً از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
در پناه ایزد
من از ورژن 1.5 جوملا فارسی استفاده میکنم . البته سیستم مدیریت محتوی رایگان گروه انفورماتیک داده گستر پارمیس استفاده میکنم و از قالب آماده درنا.
البته قالب رو که عوض میکنم اینطوری نیست فقط رو قالب الان مشکل داره. با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت تو انجمن مطرح کنید. لطف میکنید اگه کمک کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)