-
مشکل در ورود به بخش مدیریت جوملا و نشان دادن صفحه سفید
با سلام و خسته نباشید
من جند روزه وقتی با یوزر ادمین وارد بخش مدیریت میشم فقط یک صفحه سفید بهم نشون میده میشه لطفا راهنماییم کنید ؟
یک سایت دیگه هم دارم که وقتی لاگین میکنم میزنه
404 - یک خطا رخ داده است
کامپوننت پیدا نشد
برگشت به کنترل پنل
لطفا برای جفتش راهنماییم کنید؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2013 09:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از مدیر هاست بپرسید چه تغییراتی اعمال شده !
بخواهید نمایش خطا رو فعال کنند برای شما
در پناه ایزد
-
-
-
-
از چه ورژنی به چه ورژنی ؟!
در پناه ایزد
-
-
عذر خواهی میکنم در قسمت اشتباهی تاپیک زدم!!!
از 3.1 به 3.2
از دوست عزیز miadbahrami نیز عذر میخوام
-
-
لطفا بذارید یه سوال کامل بشه و بعد سوال بعدی رو وسطش بیارید
من مشکلم از هاست نیست و فقط صفحه کنترل پنلم سفید باز میشه و با استفاده از لینک میتونم به همه گزینه های دیگه دسترسی داشته باشم
با web developrt فایرفاکس گرفتم و نشون داد که :
[00:39:25.560] GET [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [HTTP/1.1 200 OK 319ms]
[00:39:25.877] The character encoding of the HTML document was not declared. The document will render with garbled text in some browser configurations if the document contains characters from outside the US-ASCII range. The character encoding of the page must be declared in the document or in the transfer protocol. @ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
مشکلی نیست برادر عزیز
شما کافیه کلیه فایل های پوشه مدیریت جوملا قبلی که نصب بود رو روی هاست خودتون اپلود کنید
اگر مشکل برطرف شد که هیچ اگر نشد نیاز دارید تا کل محتویات جوملا نسخه مبوطه قبل از اپدیت کردن رو دوباره اپلود کنید تا سایتتون نمایش داده بشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)