سلام درقالب zt_movie چطور می تونم رنگ سبز پشت زمینه منوی بالا رو سفید یا بی رنگ کنم تو تنظیمات قالب قرمز و زرد هست ولی سفید یا بدون رنگ نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام درقالب zt_movie چطور می تونم رنگ سبز پشت زمینه منوی بالا رو سفید یا بی رنگ کنم تو تنظیمات قالب قرمز و زرد هست ولی سفید یا بدون رنگ نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
افزونه فایرباگ را روی فایرفاکس نصب کنید.
می تونید بفهمید کدوم خط فایل سی اس اس قالب را باید تغییر بدید و رنگ مربوطه را جایگزین یکی از رنگ های موجود بکنید، اما نمی تونید رنگ جدید اضافه بکنید با این کار.
اگر آدرس بدید بهتر می تونیم کمکتون کنیم.
شاد باشید
التماس دعا
تکراری تکراری
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رنگ قرمز پشت زمینه دکمه home البته مال من سبزه
قالب های تجاری پشتیبانی نمی شوند !!!!
قالب تجاری نیستنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید فایل menu.css رو ویرایش کنید
این قالب تجاریه برادر من ! من خودم دارم ازش در یکی از سایت ها استفاده میکنم
حق با شماست من الان فهمیدم یعنی الان من باید چیکار کنمنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط arash1959 : 12-02-2013 در ساعت 08:47 PM
قالب های تجاری اینجا به هیچ نحوی پشتیبانی نمی شوند از جایی که تهیه کرده اید باید مشکلات خودتون رو در میون بگذارید
علاقه مندی ها (Bookmarks)