سلام من در ورود به پنل مدیریت جوملا به مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید ارور زیر رو میده
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL

سلام من در ورود به پنل مدیریت جوملا به مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید ارور زیر رو میده
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به انجمن خوش اومدی
میشه مارو تو جزئیات بیشتری قرار بدی؟
از کدوم نسخه جوملا استفاده می کنید؟
لوکال کاری می کنید یا آنلاین؟
آیا در اولین ورود دچار این مشکل شده اید؟ یا قبلا خوب کار می کرده تازگیها اینجوری شده؟
باسلام به تازگی دامنه و هاست خریداری کردم بار اول درست باز شد ولی مطالب رو منتشرنمیکرد هر چند که زمان زدن انتشار پیام میداد که منتشر شد
از جوملا 3.3 استفاده میکنم
ولی بعد از خروج از پنل امروز اصلا ورودبه پنل رو هم بازنمیکنه و پیام بالا رو میده
با تشکر
ویرایش توسط hojja1t : 05-27-2014 در ساعت 06:55 PM
تنظیمات دیتابیس رو که دست نزدی؟ و همچنین فایل configuration.php رو. چون گفتی قبلا سایت درست بود پس معلوم میشه تنظیمات دیتابیس درسته
پس حتما شما افزونه یا یه چیزی نصب کردی درسته؟
درست نمیدونم فقط چند تا افزونه رو فعال کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط hojja1t [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درست نمیدونم فقط چند تا افزونه رو فعال کردم
---
سلام خوب توی اون لینک باید چکار کنم
ویرایش توسط mersad : 05-28-2014 در ساعت 04:43 PM
انگلیسیت خوب نیست؟ اونجا توضیح داده چطور فایل configuration و یا مشکل عدم اتصالات به پایگاه داده ها رو برطرف کنی
اگه نتونستی بگو من فردا صبح میام برات توضیح میدم. فعلا برم بخوابمدیر وقته
سلام داداش صبح نبودم الان اومدم اگه میشه کمکم کن با تشکر
فایل کانفیگ رو با این مشابه کنید
در پناه ایزدکد:<?php class JConfig { /* Site Settings */ var $offline = '0'; var $offline_message = 'اين سايت موقتا به دليل تعميرات در دسترس نيست.<br /> لطفا بعدا مراجعه فرماييد.'; var $sitename = 'sitename'; var $editor = 'tinymce'; var $list_limit = '20'; var $legacy = '0'; /* Debug Settings */ var $debug = '0'; var $debug_lang = '0'; /* Database Settings */ var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' '; var $dbprefix = 'jostri_'; /* Server Settings */ var $live_site = ''; var $secret = '8RhJUKlcLc6GdjUi'; var $gzip = '0'; var $error_reporting = '-1'; var $helpurl = 'http://help.joomla.org'; var $xmlrpc_server = '0'; var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $ftp_enable = '0'; /* Locale Settings */ var $offset = '0'; var $offset_user = '0'; /* Mail Settings */ var $mailer = 'mail'; var $mailfrom = 'info@yourdomain.com'; var $fromname = ' '; var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; var $smtpauth = '0'; var $smtpuser = ''; var $smtppass = ''; var $smtphost = 'localhost'; /* Cache Settings */ var $caching = '0'; var $cachetime = '15'; var $cache_handler = 'file'; /* Meta Settings */ var $MetaDesc = 'جوملا! - سیستم مدیریت محتوا و مولد پورتال جوملا'; var $MetaKeys = 'جوملا، جوملا فارسی'; var $MetaTitle = '1'; var $MetaAuthor = '1'; /* SEO Settings */ var $sef = '0'; var $sef_rewrite = '0'; var $sef_suffix = '0'; /* Feed Settings */ var $feed_limit = 10; var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp'; /* Session Setting */ var $lifetime = '15'; var $session_handler = 'database'; } ?>
علاقه مندی ها (Bookmarks)