-
خرابی لینک دو آیتم از منوها
با سلام
جدیدا دو تا از منوها که از نوع مجموعه بلاگ هستند هنگام کلیک بر روی آنها صفحه سفید میاد!!!
سایتم سه زبانه هست و منوهای دیگه از نوع کامپوننت هستن که مشکلی نداره و با کلیک بر روی آنها مثلا آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بسته به زبان انتخابی ریدایرکت میشه و مشکلی نیست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما برای دو منو دیگه ریدایرکت نمیشه و صفحه سفید میاد و وقتی که مثلا fa و یا en به آدرس اضافه کنم صفحه به درستی لود میشه
و یا بعضی وقتها ریدایرکت میشه ولی باز صفحه سفید میاد و وقتی اسلش به آخر آدرس اضافه می کنم صفحه به درستی لود میشه
باید بگم که از sh404sef هم استفاده می کنم
چند ماهی که سایت را چند زبانه کردم مشکلی نداشت و جدیدا این اتفاق افتاده یعنی از وقتی که برای سرور مشکل پیش اومد و مجبور شدم جداول دیتا بیس را ریپیر کنم
منو جدید هم ساختم بازم مشکل داشت
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2013 05:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
sh404sef را غیر فعال کنید ببینید درست میشه.(بهینه سازی را از توی خود کامپوننت غیر فعال کنید )
با این کامپوننت بنده کار نکردم اما اگر پس از غیر فعال سازی درست نشد، ایجاد لینک ها را مجدد ست کنید.
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)