-
حدف نمایش مجموعه ها در صفحه اصلی ویرچومارت؟
سلام دوستان.
در صفحه اصلی ویرچومارت در سایتم نمی خوام که مجموعه ها نمایش داده بشن. تو قسمت مدیریت-->ویرچو مارت-----> پیکربندی----->قالب ها در قسمت تنظیمات صفحه اصلی تیک show categories را برداشتم و طرح بندی برای صفحه هم روی default قرار دارد. ولی باز هم مجموعه هام در صفحه اصلی نشان داده میشن. باید چیکار کنم؟
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2013 06:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
حالت منو رو از default layot به ایتم دیگری تغییر بدید و امتحان کنید ببینید باز هم نشون میده
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالت منو رو از default layot به ایتم دیگری تغییر بدید و امتحان کنید ببینید باز هم نشون میده
به جزگزینه default و گزینه بدون باز نشانی گزینه ی دیگه ای نداره!
ویرچومارت ام ورژن 2.0.24cهستش
امکانش هست بعضی از فایل های ویرچومارت پاک شده باشن؟
ویرایش توسط eilee : 12-04-2013 در ساعت 08:18 AM
-
-
اگر پاک شده باشند امکان خطا داره فکر نکنم
اگر اینجوری نمیشه شاید بتونید با حذف سی اس اس ها و مخفی نمودن کد های نمایش مجموعه ها در قالب ویرچو این کار رو انجام بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر پاک شده باشند امکان خطا داره فکر نکنم
اگر اینجوری نمیشه شاید بتونید با حذف سی اس اس ها و مخفی نمودن کد های نمایش مجموعه ها در قالب ویرچو این کار رو انجام بدید
علاوه بر این مشکل یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه وقتی تو منوی اصلی انتخاب می کنم که یک مجموعه اگر اون مجموعه زیر مجمموعه داشته باشه، زیر مجموعه ها رو نشون میده ولی اگر داخل مجموعه محصول وجود داشته باشه محصولات رو نشون نمیده.
من قبلا ی بار ویرچومارت موجود در قالبم رو با پایگاه داده هام یک بار پاک کردم و دوباره ی ویرچو مارت جدید نصب کردم. اون هم به این دلیل بود که هاستم رو عوض کرده بودم و روی هاست جدیدم وقتی روی کامپوننت ویرچو مارت کلیک میکردم خطای 500 جوملا رو میداد.
علاوه بر این بعضی دیگه از گزینه های ویرچو مارتم هم غیر فعال شدن و وقتی تیکشون رو برمی دارم برای اینکه اون گزینه تو سایت نمایش داده نشه ولی باز هم تو سایتم نمایش داده میشه.مثلا ی قسمت توی توضیحات محصول هست به اسم پرسش از کارشناس که وقتی تیکش رو از توی تنظیمات برمیدارم که نشون داده نشه هیچ تغییری نمی کنه و نشون داده میشه.
با این همه مشکل فکر می کنین ویرچو مارتم مشکلی نداره؟
میترسم باز پاکش کنم و دوباره نصبش کنم مشکلاتم از اینی که هست بدتر بشه.
شما می گید چیکار کنم؟
ممنون
-
-
پس مشکلات عدیده ای دارید
پیشنهاد من اینه که بسته نصبی سازگار شده با ویرچو مارت رو نصب کنید و سپس فارسی سازی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)