-
چند مشکل در جوملا 3
سلام
یک قالب انگلیسی از سایتی دانلود کردم که قالب همراه با جوملا 3 بود. آن را نصب کردم و پس از ورود به پنل ادمین زبان فارسی را از قسمت زبان ها نصب کردم. حال چند مشکل دارم:
1- در بیشتر قسمت های سایت به جای متن فارسی علامت سوال نشان می دهد. تا آنجایی که اطلاع دارم معمولا این مشکل به خاطر utf8_general_ci نبودن کدینگ دیتابیس می باشد که من در phpmyadmin نگاه کردم مشاهده کردم بیشترشان utf8_general_ci نیست. چه طور می توانم همه را با هم utf8_general_ci کنم؟
2- عنوان سایت را از پنل مدیریت تغییر دادم اما هم چنان در قالب همان عنوان انگلیسی را نشان می دهد. برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟
3- وقتی که جوملا را به نسخه 3.2 ارتقا می دهم کلاً پنل ادمین و سایت سفید میشود.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-28-2013 08:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از چه ورژنی به 3.2 ارتقا میدید ؟
از جوملا چه تیمی استفاده میکنید ؟
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از چه ورژنی به 3.2 ارتقا میدید ؟
از جوملا چه تیمی استفاده میکنید ؟
در پناه ایزد
با تشکر فراوان. مشکل UTF-8 برطرف شد.
لطف می کنید بگید تگ نمایش عنوان سایت در قالب های جوملا چیست؟
قالب را از rockettheme گرفتم. ظاهراً از تیم joomla.org هست.
نسخه سایت من 3.0.3 است.
-
-
الان تنها مشکل من ، ارتقای جوملا می باشد. وقتی ارتقا می دهم پنل مدیریت و تمام صفحات سایت سفید میشوند.
قالب را از rockettheme گرفتم. ظاهراً از تیم joomla.org هست. نسخه سایت من 3.0.3 است. می خواهم به 3.2.0 ارتقا دهم.
-
-
وارد phpmyadmin بشید روی جداول کلیک کنید
انکدینگ جداول رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
-
برای مشکل اولتون توی قسمت مدیریت برنامه Admin Tolols رو نصب کنید بعدش می تونید انکدینگ ها رو تغییر سراسری بدید. با یک دکمه
برای مشکل دومتون هم روی منوی Home یا صفحه اولیتون در تب Page Display گزینه اول Browser Page Title رو تغییر بدید. عنوان سایتتون رو اونجا وارد کنید.
برای مشکل سومتون هم باید عرض کنم که قالب های راکت جوملا 3 بعضی هاشون اینطوری اند. پیشنهاد اکید می کنم که اول از جوملا 3 به جوملا 3.1.5 و بعدش از اونجا به 3.1.6 و یا مستقیم به 3.2 آپگرید کنید.
آپگرید مستقیمی که خود جوملا پیشنهاد میده اینه که به 3.2 تبدیل کنید. ولی گاهی اوقات بعضی از منوها و بخش های سایت ممکنه با ارور 1146 مواجه بهش که اون موقع کار سخت و سخت تر می شه. (این مشکل برای خودم پیش اومد)
پشتیبان بگیرید از فایلها (دیتابیس مهم نیست) بعدش با آزمون و خطا برای ندیدن مشکل شروع به کار کنید. اگه تمام منوها و حتی مطالبتون درست کار کردن می شه اونوقت گفت که موفق شدید. ( پیشنهاد می کنم که حتی اگه همه منوها و بخش ها کار کردند برای اطمینان از نهایی شدن کار منوی کامپوننت و تماس ها رو هم تست کنید. (یه تماس بسیازید و یا تماستون رو ویرایش کنید.)
موید باشید
-
کاربر مقابل از chamanchi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
جدا از توضیحات دوستان
به مدیریت قالب وارد بشید و عناوین اونجا رو چک کنید
در مورد قالب هم پس از اپدیت هم این مشکل باید وجود داشته باشه که قالب سازگار نباشه اما اگر پنل مدیریت نیز از کار می افته راهکار اقای چمن چی رو دنبال کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)