برید تو فایل configuration.php در روت هاست خود
و نمایش خطا رو از default به maximum تغییر بدید، صفحه ی سایت رو رفرش کنید و اخطاری که مینویسه رو اینجا گزارش کنید تا ببینیم مشکل چیه

برید تو فایل configuration.php در روت هاست خود
و نمایش خطا رو از default به maximum تغییر بدید، صفحه ی سایت رو رفرش کنید و اخطاری که مینویسه رو اینجا گزارش کنید تا ببینیم مشکل چیه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از روش زیر استفاده کنید، فکر کنم حل میشه:
تو فولدر installation/sql/mysql ، فایلهای joomla.sql , sample_data.sql رو با نرم افزاری مثل نوت پد باز کنید، و عبارات innodb رو با myisam جایگزین کنید. هر کدوم حدود 60 تا از این جایگزینی ها باید داشته باشند که با استفاده از replace پنج ثانیه هم طول نمیکشه.بعدش، مراحل نصب رو از اول شروع کنید.
اگر تو لوکال سرور نصب میکنید، بهتره نسخه زمپ یا ومپتون رو هم بروز کنید.
موفق باشید
با سلام و تشکر
1- برای ورود به سایت با این پیام مواجه می شوم ، (هشدار نمی توان به سرور LDAP وصل شد) راهنمایی فرمایید که چه کنم.
2- در قسمت منوی بالا چطور و از چه طریق میتوانم آدرس rss و گوگل پلاس و توئیتر و فیس بوک در سمت چپ صفحه در جوملای 3.3.0 به نفع خودم تغییر دهم؟
3- در پشتیبانی گرفتن از لوکال و انتقال به سرور و بالعکس دقیقا طبق روش آموزش داده عمل می کنم لکن تغییری صورت نمی گیرد ؟؟؟
متشکر میشم راهنمایی فرمایید
با سلام
من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره. از نسخه php 5.5.6 و joomla 3.2 استفاده میکنم. براوزرهای internet explorer & firefox & google chrome رو امتحان کردم ولی بازم جواب نداده ولی با همین نسخه ها روی یک pc دیگه ای این مشکل وجود نداره و بدرستی کار میکنه. پس مشخصه که مشکل از ویندوز یا تنضیماتشه. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
دروود
چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
چه شبیه سازی ؟ چه ورژنی ؟
در پناه ایزد
از ویندوز 8 استفاده میکنم
روی هاست امتحان کردم نشد.در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" لود میشه بعد برمیگرده مرحله سوم و هیچ خطایی نمیده.ورژن php هاست 5.4و ورژن mySQL هم 5.1.58 هستش.حتی DNS هم چک کردم اما نشد
ب نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
دروود
هاست شما لینوکسی هست ؟!
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
هاست شما لینوکسی هست ؟! بله
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟از takwd.ir
فایروال آنتی ویروس رو خاموش کنید.
در شاخه xampp و زیرشاخه PHP فایل php.ini را ویرایش کنید.
دنبال رشته max_execution_time بگردید.
مقدار آنرا روی 300 تنظیم کنید.
زامپ را اجرا کرده و apachi و mysql رو stop کنید پس از چند لحظه دوباره ران کنید در اینصورت فایل php.ini رفرش می شه و می تونید دوباره نصب رو انجام بدید بدون مشکل اجرا می شه و در پایگاه داده ها گیر نمی کنه.
من از xamp نسخه 3.2.1 استفاده می کنمنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- از کجا بدونم که php اون چه ورژنی هستش ؟
2- چه جوری اونو ارتقا بدم به 5.3 ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)