سلام!
خسته نباشید!
ببخشید من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره!!!
نمیدونم چی کارش کنم؟
مشکل از کجاست؟

سلام!
خسته نباشید!
ببخشید من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره!!!
نمیدونم چی کارش کنم؟
مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
به یاد داشته باشید برای نصب جوملا 3 به بالا نسخه PHP شما باید 5.3 به بالاتر باشد
دقت داشته باشید در هنگام انتخاب نوع بانک اطلاعاتی MySQLi به صورت پیش فرض انتخاب شده است . شما باید اون رو به MYSQL تغییر بدید
نتیجه رو همین جا اعلام بفرمایید
منم دقیقا همین مشکلو دارم اتفاقا my sqli رو به my sql تغییر دادم ولی باز مشکل حل نشد در ضمن نسخه php من 5.4 میباشدنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیغام خطایی که میده اینه
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
به پیوست به صورت تصویری مشکل رد نشدن از قسمت اتصال به پایگاه داده را گذاشتم
http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[IMG]http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[/IMG
]
http://www.parsgig.com/f/2NmE7
بنده پس از گشتن کل اینترنت در مورد این مسئله جواب را در تغییر دادن ادرس نام هاست در هاست های رایگان از localhost به mysql.name hoste shoma پیدا کردم
برای مثال من از سایت vvs.ir استفاده میکنم پس باید نام هاست خودم رو به mysql.vvs.ir تغییر بدم
امیدوارم که با اشتراک گذاری این مطلب توانسته باشم برخی کاربران و مدیران این سایت پر ارزش رو کمک کرده باشم.
با تشکر از سایت خوبتون
من از xamp نسخه 3.2.1 استفاده می کنمنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- از کجا بدونم که php اون چه ورژنی هستش ؟
2- چه جوری اونو ارتقا بدم به 5.3 ؟
نوشته اصلی توسط moji_zh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کجا میخواهید نصب کنید ؟منم دقیقا همین مشکلو دارم اتفاقا my sqli رو به my sql تغییر دادم ولی باز مشکل حل نشد در ضمن نسخه php من 5.4 میباشد
پیغام خطایی که میده اینه
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
به پیوست به صورت تصویری مشکل رد نشدن از قسمت اتصال به پایگاه داده را گذاشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][IMG]http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[/IMG
]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لوکال یا روی هاست ؟
با چه مشخصاتی ؟
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 12-14-2013 در ساعت 04:46 PM
روی هاست میخوام نصب کنمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست من رایگانه و اونو از vvs.ir گرفتم که هر چی تو سی پنل پایگاه داده میسازم (طبق اصول)با جوملا باهاش ارتباط برقرار نمیکنه و خطای ذکر شده در بالا رو میده
ویرایش توسط moji_zh : 12-15-2013 در ساعت 07:06 PM
سلام
یه توضیحی در مورد اشکال نصب در جوملا 3 ورژن php باید بالاتر از 5.3 باشه و نام هاست هم باید به جای localhost به آدرس دیتابیس سرویس دهنده تغییر کنه.
البته اینا هیچ کدام کمکی به رفع خطای پیدا نکردن دیتابیس نمی کنه. تنها کاری که باید بشه تا این خطا رفع بشه اینه که حتما واسه دیتا بیسی که درست کردی رمزعبور تعیین کنید. واسه من که رو هاست رایگان xzn.ir امتحان کردم جواب داد.
سلام من جوملا 3 رو که نصب میکنم Magic Quotes GPC این گزینه خیر / کلید ادامه هم نیست که بزنم باید چیکار کنم ؟
با سلام
من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره. از نسخه php 5.5.6 و joomla 3.2 استفاده میکنم. براوزرهای internet explorer & firefox & google chrome رو امتحان کردم ولی بازم جواب نداده ولی با همین نسخه ها روی یک pc دیگه ای این مشکل وجود نداره و بدرستی کار میکنه. پس مشخصه که مشکل از ویندوز یا تنضیماتشه. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)