سلام.
میخاستم بدونم راهی هست که مطالب یک مجموعه به جای اینکه زیر هم لیست بشن کنار هم بیان بصورت افقی لیست بشن؟و اینکه فقط یک عکس از مطلب بیاد که با کلیک روش بره به اون مطلب؟
خیلی گیر این مطلبم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

سلام.
میخاستم بدونم راهی هست که مطالب یک مجموعه به جای اینکه زیر هم لیست بشن کنار هم بیان بصورت افقی لیست بشن؟و اینکه فقط یک عکس از مطلب بیاد که با کلیک روش بره به اون مطلب؟
خیلی گیر این مطلبم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظور شما واضح نیست.
اما اگر منظورتون اینه که مطالب تنها بانمای شتصاویر و به صورت مثلا 3 ردیف و در هر ردیف 3 تا مطلب نمای شداده بشه، باید در تنظیمات نمایی اون ایتم منو در سمت چپ تعداد مطالب قابل نمایش، ستون ها و.. را ست کنید.
برای اینکه فقط عکس مطلب نمای شداده بشه، در کلیه مطالب ابتدا عکس مطلب را قرار بدید و سپس دکمه ادامه مطلب را بزنید و سپس متن را قرا ربدید.
شاد باشید
بسیار ممنون از پاسخ سریعتون.
این لینک رو ببینید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام این مطالب بجای اینکه زیر هم بیان کنار هم بیان و نشون داده بشن.
اون کاری که در مورد ادامه مطلب فرمودینو الان تست میکنم
بازم ممنون
با فایرباگ کد و سی اس اس مربوطه رو پیدا کنید و یکی از این کدها رو امتحان کنید
ul {
display:inline
}
یا
اگر از قالب خاصی استفاده میکنید این کد رو در انتها قرار دهید
#maincol ul {
display:inline;
list-style-type:none;
}
سلام ممنون از پاسختون.
قالب طلوع استفاده میکنم.
کد سی اس اس کدوم قسمت رو باید پدا کنم؟
این کد رو انتهای فایل template.css بزنم؟
من هرجور که تنظیمات طرح بلاگ رو توی قسمت منوی مورد نظرم تغییر میدم بازم هیچ تغییری نمیکنه تعداد ستون و مطلب و اینا هرچی میزارم بازم همینطوری مطالب زیر هم میان!!! چیکار بکنم کل سایتم آمادس فقط گیر این دو سه تا چیز بیخودمنوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید سی اس اس مورد نظر رو پیدا کنید
من با قالب اشنایی ندارم اما سایت رو با موزیلا باز کنید و روی صفحه راست کلیک کنید Inspect Elements رو بزنید
نشانگر موس رو روی هر قسمتی که دوست داشتید ببرید و یک کلیک کنید در سمت راست پایین صفحه دقت کنید همچین چیزی نشون میده مثال: template.css:156 یعنی شما باید فایل سی اس تمپلیت در خط 156 رو ببینید تا بتونید تغییرات رو ایراد بفرمایید
خیلی ممنون از راهنماییتون.اینایی که فرمودینو میدونم و کار کردم ولی چیزی که من میخام مربوط به کل صفحست نه قسمت یا نوشته خاصی که از این روش استفاده کنم. من میخام که مطالب به جای اینکه زیر هم بیان کنار هم بیان به صورت افقی حالا تو چند ردیف و ستون.
طبق فرمایش استاد عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ـو قسمت تنظیمات منو و طرح بلاگ هم تعداد ستون و بقیرو عوض کردم ولی در عملکرد نمایش هیچ تاثیری نداشت.
این موضوع واقعا اعصابمو خورد کردهخ کلی وقتمو گرفته اگه بتونین کمک کنین ممنون میشم.
خب یکبار کش مرورگر خودتون رو خالی کنید و سایت رو دوباره باز کنید شاید تغییرات اعمال شده اما در حافظه مرورگر وارد نشده اند
این کارم کردم ولی فایده ای نداشت دیگه خسته شدم این کارو باید تحویل بدم فقط گیر همینم
دیگه چیکار میشه کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)