سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: جوملا بهتر است یا php

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

جوملا بهتر است یا php

سلام خدمت دوستان
    من میخوام یه سایت طراحی کنم و میخواستم بدونم که اگر php باشه بهتره یا جوملا؟این سایت قراره خیلی بزرگ بشه و در صورت بزرگ شدن سایت جوملا جواب کارم رو میده؟یا اینکه با php از بیس طراحی بشه بهتره؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    سلام دوست عزیز

همنطور که میدونید php یه زبان یرنامه نویس قوب تحت وب است و جوملا هم یه cms قدرتمتد و قوی که البته تحت php مبیاشد! این بسته به خودتون داره که با توجه به گستردگی و نوع فعالیتون از کدوم استقاده بفرمائید..
    cms جوملا با توحه به افرونه های فراوانی که واسش نوشتن میتونه جوابگوی انتظارات زیادی در زمینه طراحی سایت های مختلف باشد..

موفق باشید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    ممنون از جوابتون اما مسئله سر این هست ک آیا جوملا رو هک نمیکنن وقتی سایت جون بگیره؟و یا اینکه مسئله هک به سروری که هاست ما اونجاست مربوطه؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_alis2000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ممنون از جوابتون اما مسئله سر این هست ک آیا جوملا رو هک نمیکنن وقتی سایت جون بگیره؟و یا اینکه مسئله هک به سروری که هاست ما اونجاست مربوطه؟
    سلام

میتونم سن شما رو بدونم ؟ و میزان دانش شما از مباحث وب و برنامه نویسی !؟

شما اگر بلدی بنویسی، برو بنویس ! بدون شک بهتر و امنتر خواهد بود ! در متن باز کسی رو مجبور به استفاده نکردن و کسی هم حق این رو نداره که کسی رو مجبور کنه و یا از کسی گارانتی بگیره ! گنو رو مطالعه کنید متوجه منظور من خواهید شد.

امیدوارم ناراحت نشی !
    الان این تاپیک هدفش مشخص نیست به نظر من!
    این سوال شما مثل این هست که من بپرسم جوهر پیرینتر بهتر هستش یا برق یا انرژی هسته ای !!!

دوست عزیز امنیت به مسائل مختلفی بر میگرده و نمیشه چیزی رو صددرصد گفت !
    همه سیستمها و سایتها هک میشوند. در مورد امنیت سیستمهای متن باز بهتر است در اینترنت جستجو کنید. چون در یک تاپیک نمیشه همه موارد رو توضیح داد یا بیان کرد.

ضمناً دوره های مربوط به برنامه نویسی و طراحی پایگاه داده رو هم حتماً برو. حتی اگر با جوملا هم بخواهی کار کنی به کار میان!!

من الله توفیق

6. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 14 بار در 13 ارسال
    درود
    جوملا هم از نظر پايداري و هم امنيت كه دو سال هست تخصصي دارم روش كار مي كنم جواب نيازهاتونو ميده حتي اگه سايت خ بزرگ و وسيع باشه
    ضمنا آقا مهدي كاملا منطقي ميگن اگه واقعا به مفاهيم متن باز و cms‌هاي اوپن سورس آشنايي داشته باشي متوجه ميشي خود به خودت جواب سوالتو توي سوال خودت دادي

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)