سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 44 , از مجموع 44

موضوع: ثبت نشدن سایت در گوگل

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    اینم عکس از محیط وب مستر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تازه نقشه هم میخوام درست کنم ارور میده
    There was an error while accessing the URL specified: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    Please make sure to specify the correct website URL and resubmit your request.

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال
    با سلام.
    دوست عزیز شما که می گید این تب وجود ندارد اگر من عکس هایی را نشون شما میدهم که این تب وجود دارد.
    بنده الکی از خودم نمیام این مطالب ها را بنویسم. تازه خیلی ها از این روش مشکلاتشون حل شده. اگر شما این قدر سایت ثبت کردید پس چرا به ارور بر خورد کردید ؟؟؟؟؟؟!!!!!
    سرور های سایت شما اشکال داره و گوگل نمی تونه این فایل را پیدا کنه. و دیگری اینه که اصلا سایت شما بهینه سازی نشده! مشکل از آموزش نیست بلکه سایت و سرور های شما مشکل دارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    داداش گل من... من همه این کار هارو کردم... اگه مشکلم حل میشد که سوال نمیکردم..
    تازه اصلا تب Recommended method وجود نداره
    اینم ها هم هست
    URL Errors
    47 Server error
    17 Not found
    خودم چندتا سایت ثبت کردم ولی تاحالا این اتفاق نیافتاده بود
    ویرایش توسط Alirs : 01-11-2014 در ساعت 04:59 PM

منم نمیگم که شما داری اشتباه میگی .... منم قبلا با روش شما چند سایت رو ثبت کردم ولی به این مشکل برنخورده بودم
    مشکل اینجاست که به سرور میگم اونا جواب میدن که مشکل از طرف خودشون نیست میگه خیلی از سایت ها که تو سرور ما هستن که تو گوگل ثبت شده ان
    راستم میگه
    واسه همین من این سوال رو اینجا مطرح کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام.
    دوست عزیز شما که می گید این تب وجود ندارد اگر من عکس هایی را نشون شما میدهم که این تب وجود دارد.
    بنده الکی از خودم نمیام این مطالب ها را بنویسم. تازه خیلی ها از این روش مشکلاتشون حل شده. اگر شما این قدر سایت ثبت کردید پس چرا به ارور بر خورد کردید ؟؟؟؟؟؟!!!!!
    سرور های سایت شما اشکال داره و گوگل نمی تونه این فایل را پیدا کنه. و دیگری اینه که اصلا سایت شما بهینه سازی نشده! مشکل از آموزش نیست بلکه سایت و سرور های شما مشکل دارند.

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 345

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)