اینم عکس از محیط وب مستر
![]()

اینم عکس از محیط وب مستر
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تازه نقشه هم میخوام درست کنم ارور میده
There was an error while accessing the URL specified: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Please make sure to specify the correct website URL and resubmit your request.
با سلام.
دوست عزیز شما که می گید این تب وجود ندارد اگر من عکس هایی را نشون شما میدهم که این تب وجود دارد.
بنده الکی از خودم نمیام این مطالب ها را بنویسم. تازه خیلی ها از این روش مشکلاتشون حل شده. اگر شما این قدر سایت ثبت کردید پس چرا به ارور بر خورد کردید ؟؟؟؟؟؟!!!!!
سرور های سایت شما اشکال داره و گوگل نمی تونه این فایل را پیدا کنه. و دیگری اینه که اصلا سایت شما بهینه سازی نشده! مشکل از آموزش نیست بلکه سایت و سرور های شما مشکل دارند.
نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Alirs : 01-11-2014 در ساعت 04:59 PM
منم نمیگم که شما داری اشتباه میگی .... منم قبلا با روش شما چند سایت رو ثبت کردم ولی به این مشکل برنخورده بودم
مشکل اینجاست که به سرور میگم اونا جواب میدن که مشکل از طرف خودشون نیست میگه خیلی از سایت ها که تو سرور ما هستن که تو گوگل ثبت شده ان
راستم میگه
واسه همین من این سوال رو اینجا مطرح کردم
نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)