با سلام
من توی سایتم در صفحه اصلی جدیدترین محصول های رو که میذارم در یک قسمت از صفحه نشون میده و خرید محصول از اونجا انجام میشه و به سبد خرید اضافه میشه اما از جای خود محصول از توی مجموعه که میرم محصول به سبد خرید اضافه نمیشه
لطفا کمکم کنید گیر کردم![]()

با سلام
من توی سایتم در صفحه اصلی جدیدترین محصول های رو که میذارم در یک قسمت از صفحه نشون میده و خرید محصول از اونجا انجام میشه و به سبد خرید اضافه میشه اما از جای خود محصول از توی مجموعه که میرم محصول به سبد خرید اضافه نمیشه
لطفا کمکم کنید گیر کردم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مردی نیست جواب بده
این مشکلات همگی به قالب استفاده شده بر میگرده
قالب خوبی رو برای ویرچومارت پیدا کنید و در صورت راست چین نبودن راست چین کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید
Virtumart Template
این قالب که میگید کجا تغییر پیدا میکنه منظورت قالب سایته
یک نفر نیست جواب بده
خب شما سوالی رو همینجوری پرسیدید بدون دادن لینک..
اگر تنظیمات ویرچومارت به درستی ست شده باشند و باز هم این مشکل رو داشته باشید فقط یک حالت باقی می مونه
این که مشکل از قالب باشه ..
از اونجا که همچین خصیصه ای رو هر طراح قالبی قرار میده امکان داره قالب به درستی راست چین نشده باشه و یا در حین راست چین کردن کدهایی رو حذف و اشتباه وارد کرده باشند که خرید محصول به این شیوه نمایش داده نمی شن یا مخفی شدند
اینم آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا کمکم کنید
دوست عزیز:
1- سطح دسترسی ها رو عموم بگذارید ( حتی خرید محصول بدون ثبت نام )
2. محصولی که در حالت نمایش در صفحه خود محصول قیمت و خرید نشون داده نمیشه رو حذف و دوباره محصول رو به فروشگاه اضافه نمایید
مشکل منم دو روز پیش همین بود و به این شیوه حل شد
گزینه دوم رو لطفا واضح تر توضیح بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)