سلام دوستان
من وقتی که System - Helix Framework از نسخه 2.0.6 به نسخه 2.1.3 بروزرسانی کردم منوهام از حالت rtl به ltr تبدیل شد یعنی وقتی میرم روی منو به جای این که به سمت چپ بیاد بیرون به سمت راست میاد بیرون، لطفا کمکم کنید!!؟!!

سلام دوستان
من وقتی که System - Helix Framework از نسخه 2.0.6 به نسخه 2.1.3 بروزرسانی کردم منوهام از حالت rtl به ltr تبدیل شد یعنی وقتی میرم روی منو به جای این که به سمت چپ بیاد بیرون به سمت راست میاد بیرون، لطفا کمکم کنید!!؟!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس سايت؟
موفق باشيد
به مسیر پلاگین در سایت برید
و کد سی اس اس اون رو در منو rtl کنید
سلام دوست عزیز این لینکه فایل های css فریمورک helix هست لطفا اگه ممکنه ایراد اونو برطرف کنید با تشکر.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سی اس پس از اپدیت شدنه ؟
اینها خودش راست چین شده
لینک سایتتون رو بذارید به احتمال زیاد فایل های سی اس اس منو دوباره گذاری شده و منوهاتون رو باید راست چین کنید
سلام - بله این فایل های css بعد از آپدیته - در ضمن من فعلا نسخه جدید سایتمو دارم توی لوکال تست میکنم و ایراداشو برطرف مکنم - لطفا راهنمایی کنید!
باید سایت انلاین باشه تا بتونم بگم چی رو تغییر بدید اما در فولدر قالب بخش css اگر فایلی به اسم menu.css وجود داره باید float = right کنید البته نه همه اون رو
یا امکان داره در همون مسیر قالب فولدری به اسم menu وجود داشته باشه که باز باید راست چین کنید
سلام دوستان عزیز من سایتو فعلا به صورت آزمایشی روی این لینک بالا آوردم لطفا اگه ممکنه علت بروز ایراد ذکر شده را با بنده در میان بگذارید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم تمایل داشتید با بنده تماس حاصل فرمایید (یه اس بدید من خودم زنگ میزنم)
09366574268
عبدالهی پور
علاقه مندی ها (Bookmarks)