سلام
آخرین نسخه 2.5 رو نصب کردم میخوام کلمه توضیحات و ساعت انتشار پست نمایش داده نشه و فقط تاریخ ایجاد یا انتشار نمایش داده بشه تو تنظیمات ظاهرا همچین گزینه موجود نیست از کجا میتنم این مورد رو غیر فعال کنم؟
ممنون

سلام
آخرین نسخه 2.5 رو نصب کردم میخوام کلمه توضیحات و ساعت انتشار پست نمایش داده نشه و فقط تاریخ ایجاد یا انتشار نمایش داده بشه تو تنظیمات ظاهرا همچین گزینه موجود نیست از کجا میتنم این مورد رو غیر فعال کنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
مدیریت > منو ها > منو اصلی > پارامتر های سمت چپ رو تغییر بدید به دلخواه
در پناه ایزد
ببینید اوتجا که شما میفرمایید گزینه ای برای غیر فعال کردن ساعت انتشار نداره تاریخ انشتار و ایجاد داره که اگر غیر فعال بشه تاریخ نمایش داده نمیشه من میخوام ساعت انتشار از بین برهنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایتو ببیند بهتر متوجه عرضم میشید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سی اس اس style.css کد خط 259 کد dd.create رو بردارید یا مخفی کنید
ممنون از راهنماییتون style.css قالب یا در جای دیگه؟نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلمه توضیحات هم میخوام حذف شه اگر دقت کنید بالا هر پست سمت چپ نوشته شده "توضیحات"
دوست عزیز سلام
این مشکلات بیشتر بخاطر عدم سازگاری قالب شما با مدیریت میباشد.
شما میتوانید این آیتم را هم article-info-term به حالت display: none قرار دهید.
موفق باشید
سلامنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
article-info-term در کجاست؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)