-
درخواست افزونه ای شبیه به Code7 Slide Down Drawer
سلام من از Code7 Slide Down Drawer برای نمایش یک مطلب استفاده میکنم اما حالا میخوام از همین ماژول دوتا داشته باشم که نمیشه .
اگه ممکنه افزونه ای معرفی کنید که امکان این کار رو داشته باشه .
یا یه چیزی شبیه به افزونه های زیر اما رایگان :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-20-2013 08:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
منظورتون از اشتن دو تا ماژول چیه ؟ دو تا نصب کنید یا اینکه همین ماژول رو در یک صفحه دو جا قرار بدید؟
اگر منظورتون نصبه کاری نداره .. یک سری اسامی و توابع رو باید در کد ماژول / فایل نصب xml و فولدر افزونه بدید و نصب کنید
اگر هم استفاده از یک ماژول چند بار در یک صفحه است که شدنیه
-
-
سلام
منظورم اینه که یه بار که یه موقعیتی به ماژول میدم واسه دفعه ی بعدی که میخوام بازم استفاده کنم از همین ماژول ، توی هر موقعیتی از سایت که قرار میدم بازم میاد رو قبلی قرار میگیره .
-
-
مثلا سما موقعیت user 1 /2/3/4 دارید
بعد ماژولی رو در موقعیت یوزر 1 فعال دارید و می خواهید در یوزر 4 هم داشته باشید وقتی فعال می کنید روی هم می افتن؟
در این صورت شما نیاز به تغغیر height / width / position سی اس اس قالب و یا ماژول دارید
-
-
-
-
شما نیاز به تغییراتی در طول / عرض و موقعیت ها و سی اس اس های قالب یا ماژول دارید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)