سلام
چگونه میتوانم کلمه خانه را که بعد از اسم سایت در هدرسایت قرار گرفته بردارم
با تشکر

سلام
چگونه میتوانم کلمه خانه را که بعد از اسم سایت در هدرسایت قرار گرفته بردارم
با تشکر
ویرایش توسط mra7573 : 12-21-2013 در ساعت 01:36 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فایل index.php قالبتون رو با یک ادیتور باز کنید.
قبل از کد زیر
کدهای زیر را قرار دهید و فایل رو ذخیره کنید.کد:<jdoc:include type="head" />
بررسی کنید که مشکل حل میشه یا نه.کد:<?php if (!strncmp($this->getTitle(), "خانه", 4)) { $app = JFactory::getApplication(); $this->setTitle( $app->getCfg( 'sitename' ) ); } ?>
موفق باشید
سلامنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست بزرگوار من هم از جوملا 3.2.3 در لوکال استفاده می کنم . همین مشکل را من هم دارم . فایل index.php را دقیقا بر اساس نظر شما ویرایش کردم هیچگونه عکس العملی نداشت حتی
<jdoc:include type="head" /> این خط را کاملا حذف نمودم . هیچ عکس العملی نداشت.
سلام
در بخش مدیریت جوملای خودتون وارد تنظیمات منوها شوید خانه در هر کدوم از منوها بود وارد اون بشید به فرض مثال منوی اصلی ...
در منوی اصلی روی خانه کلیک کنید و در تنظیمات سمت چپ " انتخاب های نمایش صفحه " یا همچین چیزی رو انتخاب و در اون تب " نمایش عنوان صفحه" را روی خیر بگذارید و برای سایتتون در " عنوان صفحه مرورگر " یک عنوان مناسب و اسم سایتتون رو بنویسید.
موفق باشید
سلام با تشکر از لطف و راهنمایی شما.
گزینه خانه از زیر مجموعه منو اصلی جوملا می باشد. به هر حال چون این گزینه به صورت پیش فرض می باشد نمی توان آنرا تغییر داد مگر اینکه آنکه صفت پیش فرض را از اون بگیریم و سپس آنرا حذف کنیم . به هرحال در منوی جوملا یک گزینه باید به صورت پیش فرض باشد هر گزینه ای که پیش فرض باشد در بالای صفحه نمایش می دهد. با تشکر مجدد. منتظر راهنمایی و کمک شما بزرگواران می باشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)