-
خطای 503 و احتمال هک شدن
مدت یک هفته است که سایت بنده به نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خطای 503 می دهد (البته الان خطای موجود را بنده تغییر دادم)....با هاست تماس گرفتم گفتند مشکل از ما نیست...ورژن جوملا 2.5.14 هست
error log سایت رو چک کردم مشکل over loading رو از هشت روز پیش سایت داشته که فکر کنم به علت فعال بودن cash و حالت بهینه سازی قالب این اتفاق افتاده و وقتی این مشکل رو دیدم رفتم و cash رو پاک کردم...حالا فضای خالی در هاست موجود است به اندازه کافی
حالا سایت بالا نمی یاد اما قسمت مدیریت کاملا درست کار می کنه....
اصولا خطای 503 مربوط به هاست می باشد...
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟ آیا سایت هک شده است؟ مشکل از جوملاست یا از هاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-20-2013 10:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در مدیریت جوملا چک کلی رو بزنید
وارد phpmyadmin fadn جداول دیتابیس خودتون رو optimaize کنید
پوشه tmp و کش رو به غیر فایل index.html داخل اون پاک کنید
اگر مشکل پا برجا بود بیان کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من همه این کار ها رو طبق توالی که شما گفتید انجام دادم اما مشکل هنوز پابرجاست.....
توی این 2-3 سالی که دارم از ورژن های مختلف جوملا استفاده می کنم به این چنین مشکلی بر نخوردم....هر جا هم که سرچ کردم حتی توی فروم های خارجی همچین مشکلی رو ندیدم....
اصلا توی هیچ کدوم از پیج ها نمی شه source code صفحه رو دید انگار اصلا جوملا لود نمی شود...
پیشنهادی دارید شما؟ احتمال هک شدن رو چطور برسی کنم؟ سایت بهینه شده و فایل htaccess رو بنده تغییر نام دادم اشکال از این جاها نیست؟
-
-
از مدیر سرور بخواهید تا لوگ رو به شما بدن تا بررسی کنید
در نهایت بکاپ برگردونید
در پناه ایزد
-
-
از روزی که سایت خراب شده این خطا وجود دارد در error log که فکر کنم همان ازدیاد حجم است:
/home/wikikdc1/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 512
[14-Dec-2013 07:28:04 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 73 bytes) in
در نهایت مقصر کیست؟ جوملا یا هاست اگر می شود احتمالات را به بنده بگویید تا بیشتر آشنا بشوم با جوملا که این مشکل در آینده پیش نیاید...
-
-
مشکل شما از اول هم همین بود حجم بالای دیتابیس و عدم کشش رم سایت شما برای بالا امدن
معمولا این مشکل دو طرفه است نمیشه با قاطعیت گفت جوملاست یا سرور اما در 70% مواقع مشکل از موارد امنیتی است
حملات مکرر به سایت
DDOS شدن سایت
اپلود شدن فایل های اکسپلویت و عملیات مخرب آن
پیشنهاد من اینه که کل هاستتون رو ویروس اسکن کنید و از نداشتن Shel و Exploit اطمینان حاصل نمایید
بعدش این مسائل رو هم با هاست در میان بگذارید خودشون می دون چکار کنند
نتیجه رو اعلام کنید تا به یک جمع بندی کلی در مورد این مشکل برسیم
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بنده همه هاست رو اسکن کردم اثری از فایل اضافی نبود
با هاست درمیان گذاشتم فقط توصیه کردند که دیگر نگذارم سایت اور لود شود
در نهایت ظاهرا در این اور لود شدن هاست اطلاعاتی رو از روی جوملا به نحوی حذف کرده یا در نظر نگرفته است و با فعال بودن کش قالب و خود جوملا این اطلاعات شاید اطلاعات حیاتی بوده
-
کاربر مقابل از t_mokfi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)