-
صفحه admin سفید بالا می آد
من سایتهایی دارم که جوملا با فالب امیر کبیر رو نصب کردم و ویجی کیت هم نصب کردم ، چند روزه که صفحه administrator سفید می آد و در ضمن ویجی کیت در صفحه اصلی سایت بالا نمی آید ، و یکی از سایتها رو دوباره نصب کردم فقط 2 روز درست کرد و اینجوری شد . بعد از کلی جستجو و از طریف inspect element فهمیدم این خطا رو داره :
GET [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not Found) barpich.com/:15
GET [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not Found) barpich.com/:15
GET barpich.com/media/system/js/core.js 404 (Not Found)barpich.com/:16
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):18
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):27
در ضمن ورژن جوملاهام 2.5.13 به بالا بوده .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2013 09:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فایل های محتوای جوملا رو دوباره اپلود کنید
افزونه widgetkid که در سایتها دارن عرضه میشن بیشترشون کرک شده هستند و امکان تغییر در اون بسیاره که سایت رو به همبزنه افزونه widgetkit Pro نسخه 3 هم اومده
از تطابق افزونه ها با نسخه رایج جوملا مطمئن شوید
-
-
ویجی کیت لایسنس دار خریدم ، از سایت cmsfarsi - فایلهای جوملا رو دوباره آپلود کردم درست نشد ، فایلها توی جوملا وجود داره ولی ارور می ده
-
-
دوست عزیز سلام
با توجه به اینکه این افزونه تجاری میباشد ، شما میتوانید به مرجع مراجعه فرمایید از پشتیبانی آن بهره مند شوید.
موفق باشید.
-
-
شرکت ایرانی می گه مشکل از ما نیست ،
-
-
دوست عزیز سلام
نسخه افزونه شما چیست؟
شما میگید با نصب این افزونه این مشکل براتون پیش اومده است.
خوب اگه شرکت مربوطه میگوید مشکل از آنها نیست دلیل بر این میشود که یا نمیخواهند پشتیبانی لازم را به شما بدهند و یا اینکه دانش کافی برای رفع این مشکل ندارند.
اگر این افزونه را با لایسنس برای شما خریدند باید به شما اطلاعات حساب کاربری لایسنس این افزونه شما را در سایت اصلی بدهند تا بتوانید مشکل خود را از طریق پشتیبانی سایت اصلی برطرف کنید.
قصد بی احترامی به سایت یا شخص خاصی ندارم، ولی میتوان به وضوح یافت که 80 درصد سایت های مشابه افزونه ها و یا قالب های نال شده را به اسم لایسنس دار به کاربران ایرانی میفروشند/
بگذریم که هر چه بگویم کم گفتم.
پیشنهاد میکنم نسخه لایت این افزونه را نصب کنید ببینید باز هم این مشکل را دارید.
در ادامه هم برای خرید های مشابه مستقیم از سایت اصلی اقدام نمایید تا به مشکلات مشابه دچار نشوید.
موفق باشید.
ویرایش توسط محمد محسنی : 12-24-2013 در ساعت 08:02 AM
-
-
ببخشید ، اگر راهی برای حل آن خطاهای بالا دارید ، بفرمایید ، اگر مشکل انتقال وجه نبود حتما از سایت اصلی خریداری می کردم
در ضمن سایتی که بعد از 2 روز مشکل دار شد نسخه جوملافارسی 2.5.17 بود
-
-
دوست عزیز سلام
در مسیر زیر فایل مربوطه وجود ندارد
http:// barpich.com/media/system/js/mootools-core.js
http:// barpich.com/media/system/css/system.css
لطفا یکبار فایل های جوملا خام را جایگزین فایل های جوملا خود کنید و سپس پوشه instalations را حذف نمایید
موفق باشید
-
-
ببخشید ، اگر راهی برای حل آن خطاهای بالا دارید ، بفرمایید ، اگر مشکل انتقال وجه نبود حتما از سایت اصلی خریداری می کردم
در ضمن سایتی که بعد از 2 روز مشکل دار شد نسخه جوملافارسی 2.5.17 بود
-
-
توضیحات استاد محسنی کاملا واضح بود مشکل عدم وجود فایل هایی که در پیام خطا دریافت کرده اید و گفتم که نیاز به اپلود دوباره دارید اگر باز هم مشکل پدیدار شد به احتمال خیلی زیاد مشکل از افزونه های جانبی نصب شده می باشند
در این صورت افزونه widgetkit نسخه رایگان همخوان با نسخه جوملا خود نصب کنید و ببینید ایا باز هم مشکل پیش خواهد امد یا خیر
حد اقل کاری که می تونید در صورت بروز مشکلات عدیده انجام بدید اپدیت مرحله به مرحله جوملا به نسخه 3.2
و در اخر پس از اون می تونید نسخه لایت widgetkit رو نصب و امتحان کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)