من این کار رو کردم ولی درست نشد ، فایلها وجود داره فکر کنم لود نمی کنه .

من این کار رو کردم ولی درست نشد ، فایلها وجود داره فکر کنم لود نمی کنه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
1. باید بدونید نسخه جوملا نصب شده روی سایتتون چیه
2. سپس همون نسخه رو دانلود کنید و فایل های پوشه مدیریت رو دوباره رو فایل های موجود اپلود کنید
3. در صورت عدم جواب گرفتن مراحل بالا می تونید بسته خام جوملا مطابق با همون نسخه رو اپلود کنید و امتحان نمایید
ببینید ، شرکت افزونه ، افزونه رو غیرفعال کرد باز هم درست نشد،
نسخه خام جوملا رو هم اپلود کردید ؟!
بله ، حتی یک سایت رو دوباره نصب کردم ، فقط 2 روز درست کار کرد ، ولی برای اطمینان دوباره برای یک سایت دیگه این کار رو انجام می دم .
اگر خواستید اطلاعات هاست ، جوملا و دیتابیس رو با پیام خصوصی براتون می فرستم یک نگاه بکنید .
1. از کدام نسخه جوملا و سایتی دریافت کرده اید؟
با توجه به توضیحات شما خالی شدن صفحه مدیریت بیشتر به دلیل شکسته شدن پیوند های الحاقی بین فولدر ها و فایل ها می باشد که بیشتر در حالت به روز رسانی اتفاق می افته
اگر چنین کاری رو انجام نداده اید و سایت خود بخود از کار می افته ممکنه ایراد در نسخه جوملایی که نصب می کنید
از یک نسخه معتبری مانند همین سایت و یا سایت اصلی دانلود و نصب کنید
الان یک سایت رو جوملا آپلود و اکستراکت کردم و installation رو حذف کردم ولی فرقی نکرد .
بسته نصب جوملا فارسی 2.5.16 - از joomlafarsi.com یعنی همین سایت ، به خاطر همین هم توی این فروم مشکل رو گفتم ، بعد ببینید سایتها خودشون می توانند آپدیت بشوند ،
---
یک سول دیگه داشتم و اون اینکه چون ارور مال moototolls و ویجی کیت jqury است می تونه از تداخل باشه ؟
ویرایش توسط mersad : 12-26-2013 در ساعت 01:41 PM
بله مسلما اشکال از تداخل همین کدهاست که قابلیت بارگذاری و اتصال به همدیگه رو ندارند
بعضی برنامه نویس ها به شکل خاصی کد نویسی می کنند که در صورت کرک شدن برنامه کارایی برنامه تا حدی کم بشه و یا فراخوانی کدها از کار بیفته به احتمال زیاد مشکل از همین جاست اما شما میگید نسخه دیگری رو هم نصب کردید و باز این مشکل بوجود اومده
یعنی یک جوملای دیگه بدون نصب widgetkit و اگر این مشکل پابرجا باشه احتمال داره سرویس هاست شما دچار مشکل باشه
GET[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]404 (Not Found) barpich.com/:15[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
GET404 (Not Found) barpich.com/:15طبق این خطا فایل وجود نداره در صورتی که فایل وجود داره و حتی فایلها رو جایگزین کردم ولی بازم درست نشد ،
GET barpich.com/media/system/js/core.js 404 (Not Found)barpich.com/:16
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):18
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):27
سلام ، دوستان راه حل هایی که برای این مشکل دارند رو ممنون می شوم ، کارهایی که گفید رو امتحان کردم جواب نداد ،
یک جوملا نصب کردم و فقط ویجی کیت نصب کردم بعد از 2 روز اینجوری شد مثل سایتهای دیگه ،
اگر آدرس سایت برای این مشکل دارید هم ممنون می شوم . بازم متشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)