فاصله بین این موقعیتها رو چطوری کم کنم ؟
solouk.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

فاصله بین این موقعیتها رو چطوری کم کنم ؟
solouk.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز اولا که سایت شما خیلی سنگینه و دیر بالا میاد ( خروج ربات های جستجوگر از سایت هایی که به کندی بارگزاری می شوند )
تصویر وسط صفحه 320 کیلوبایت !!! کل صفحه شما با این طراحی باید 100 کیلوبایت باشه و این خیلی بده .. حجم تصویر رو کم کنید
برای تغییر و کم کردن فاصله به این مسیر برید
templates/jm_zaara/css/modules.css
در خط 23 و 24 شما باید padding که 10px زده رو به 0 و یا 1 تغییر بدید
بله اون حجم عکسا درخواست مدیر سایت بود که راضی شده حجم عکسارو کم کنم و به زودی اینکار رو میکنمنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
.. این کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی تغییری نکرد
![]()
تغییر میکنه در صورتی که کس مرورگر خودتون رو خالی کنید و همچنین از منو مدیریت / کش های سایت رو حذف کنید
]به نظر من تعیین فاصله موقعیت ها فقط دست طراح قالب است و سما در کم کردن آن کاری نمیتونید بکنید. بهر حال دوست دارم پاسخ سایرین را هم ببینم.[/size]
مگه قالب منحنی شده و یا صیقل خورده است که نشه تغییر داد؟
قالب مجموعه ای تصاویر و کد می باشد که به صورت سورس اگر در اختیار شما باشد توانایی انجام هر تغییری در صورت دانش آن را خواهید داشت
از تغییر تصاویر و رنگ ها
تغییر اندازه و موقعیت ماژول ها
عرض و پهنای نمایش داده شده صفحات
اندازه و رنگ و عکس العمل لینک ها و منوها
تغییر فونت ها
تغییر حالت چیدمان مطالب و غیره
و در نهایت همه کار می توانید انجام بدهید
ممنون ♥ درست شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)