-
ماژول برای فروشگاه
سلام
این لینک رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای فروشگاهه مامبو و ویرتو آیا ما ماژولی داریم که به هرمحصول کنار اد کارت همچین لینکی اضافه کنه که ما بتونیم برای هر محصول به اون شرکت که ازش آفیلایت گرفتیم لینک مستقیم بدیم؟
مثلا توی این فروشگاه به آمازون لینک مستقیم داده شده در عین حالی که خودش هم این محصول رو میفروشه
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-30-2007 09:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول برای فروشگاه
پيشرفته ترين فروشگاه كه با سيستم شتاب هم سازگاري داره در موردش من سوال كردم (حالا نميدونم اين چيزي كه شما مي خواهيد داره يا نه )
ولي فكر كنم داره
اگر خواستي اطلاعاتي كه براي من ارسال شده برات ارسال مي كنم (البته با اجازه مديران ، اگر مشكلي نداره)
من كه خودم بوجه ماليم نرسيد
(شايد شما به كارت اومد)
ايميلت رو بذار تا برات اطلاعاتش رو ارسال كنم (البته باز هم ميگم با اجازه جناب فيروزمندان و رادمهر و....)
براي سرعت بخشيدن به كار دوستان
-
-
ممنون دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من همین الان آنلاینم
-
-
[quote author=shikposh link=topic=5533.msg33338#msg33338 date=1175463443]
پيشرفته ترين فروشگاه كه با سيستم شتاب هم سازگاري داره در موردش من سوال كردم (حالا نميدونم اين چيزي كه شما مي خواهيد داره يا نه )
ولي فكر كنم داره
اگر خواستي اطلاعاتي كه براي من ارسال شده برات ارسال مي كنم (البته با اجازه مديران ، اگر مشكلي نداره)
(شايد شما به كارت اومد)
ايميلت رو بذار تا برات اطلاعاتش رو ارسال كنم (البته باز هم ميگم با اجازه جناب فيروزمندان و رادمهر و....)
[/quote]
اگر اینجا بگذارید تا همه بهره مند شوند ممنون میشویم
-
-
[quote author=shikposh link=topic=5533.msg33338#msg33338 date=1175463443]
ولي فكر كنم داره
(شايد شما به كارت اومد)
[/quote]
منظورت از پیشرفته ترین چی بود؟!!!
آیا سیستم خاصی مدنظرت هست یا داری در مورد مامبو صحبت میکنی>؟
-
-
[quote author=HADEE_16 link=topic=5533.msg33340#msg33340 date=1175463836]
ممنون دوست عزیز
من همین الان آنلاینم 
[/quote]
دوست عزيز ميل خود را چك كنيد 
اگر اینجا بگذارید تا همه بهره مند شوند ممنون میشویم
نميدونم ميتونم تو تاپيك بذارم يا نه ولي ايميلت رو بذار برات ميل كنم (البته باز هم با اجازه مديران) 8)
خدا كنه فردا فقط آيديم بن نشه :-X
منظورت از پیشرفته ترین چی بود؟!!!
آیا سیستم خاصی مدنظرت هست یا داری در مورد مامبو صحبت میکنی>؟
نه همون مامبو مورد بحثه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)