با سلام.
می خواسم بدونم چه جوری میشه چند مجموعه را برای یک مطلب انتخاب کرد ؟

با سلام.
می خواسم بدونم چه جوری میشه چند مجموعه را برای یک مطلب انتخاب کرد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
نمیشه
جوملا این قابلیت وردپرس را نداره.
با سلام.
من توی چند تا انجمن دیدم که نیاز به افزونه داشت. آیا کسی این افزونه را داره ؟
در جوملا چیزی نشد وجود ندارد و بی دلیل بهترین سیستم مدیریت محتوای جهان عنوان نگرفته است
1 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
5 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
6 - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کی 2 استفاده میکنید یا محتوای پیش فرض جوملا؟
با سلام.
بنده از محتوای پیش فرض جوملا استفاده می کنم.
با سلام.
حالا چه جوری میتونم چند مجموعه را برای یک مطلب انتخاب کنم ؟؟؟
شما افزونه ها رو نصب کردید !!
من نصب نکردم لینک ها رو دادم مسلما بخشی به اسم documentation دارند که راهنمایی می کنند چکار باید کرد
با سلام.
من یک افزونه از سایت هایی که داده بودید را دانلود کرده و نصب کردم. اسم افزونه هم Multicategories است. پلاگین های اون را هم فعال کردم. ولی وقتی چند مجموعه را برای یک مطلب انتخاب می کنم و ذخیره را میزنم در صفحات فقط یک مجموعه را برای اون مطلب به نمایش در میاره. حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
دروود
ادرس رو قرار بدید !
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)